Bliv linjedommer

Har du skarpt blik, en hurtig reaktionsevne og et godt kendskab til badminton? Og har du mod på at ”sidde på linjen” ved nogle af verdens største badmintonturneringer som for eksempel Denmark Open, VM og EM samt DM og finalen ved DM for hold? Få et indtryk af, hvordan det er at være linjedommer til en af verdens største badmintonevents nederst på siden i vores video af Preben Dan, der er linjedommer. 

 

Så er det lige præcis dig, som Linjedommergruppen har brug for som linjedommer, for det er bare et udpluk af de oplevelser, du som linjedommer kan få del og ansvar i.

Det eneste krav er derudover, at du er mellem 16 og 65 år.

I skrivende stund tæller Linjedommergruppen ca. 40 personer, men der er altid brug for flere, så lyder noget af ovenstående for noget som dig, så tøv ikke med at melde dig ind i gruppen.

Klik her for at melde dig ind i Badminton Danmarks Linjedommergruppe

 

Som linjedommer får du:

  • Badminton i verdensklasse
  • Spændende kampe i international atmosfære.
  • Adgang til de store danske badmintonbegivenheder på ikke-vagtdage.
  • Linjedommertrøjer, som er obligatoriske.
  • Godt og hyggeligt samvær.
  • Desværre ingen betaling for din store indsats, men ikke desto mindre et hav af gode og spændende
    oplevelser på og uden for banen.

 

Allerede linjedommer?

Er du allerede linjedommer og interesseret i at dømme ved nogle af de største events som OL, VM eller Denmark Open, så kan du indsende din ansøgning om at få lov at dømme til den specifikke event med vedlagt CV til Allan Jensen på mobil 22 64 16 33 eller mail allanjensen@allerupnet.dk.

Badminton Danmarks Linjedommergruppe modtager invitationer til udenlandske turneringer, hvorefter invitationerne sendes til medlemmer, der har ytret ønske om at rejse til de(t) pågældendes land(e)s turnering(er). BD’s Linjedommergruppe er ansvarlig for at prioritere rækkefølgen af tilmeldinger af frivillige danske linjedommere, som ønsker at deltage for egen regning i de udenlandske turneringer. For at kunne blive taget i betragtning til udsendelse skal linjedommeren være medlem af BD’s Linjedommergruppe.

Klik her for at læse Linjedommerhåndbogen