Presse

Badminton Danmark ønsker at stå til rådighed for og hjælpe pressen. Ved forespørgsler på interviews med de danske elitespillere, landstrænere og relevante personer i Badminton Danmark kontakt venligst kommunikationsafdelingen.

 

Interviews eller andre forespørgsler i forbindelse med landsholdstræningen
Hvis man ønsker at tale med spillere eller andre nøglepersoner i forbindelse med landsholdstræningen i Brøndby Hallen, opfordrer vi til, at man melder sin ankomst i god tid. Specielt hvis det er til TV, da de spillere, som der ikke er blevet indgået interviewaftale med, skal informeres.

Selvom man som journalist og/eller fotograf ikke har i sinde at interviewe nogen af spillerne eller trænerne på landsholdstræningen, vil vi gerne informeres om tilstedeværelsen for at kunne orientere spillerne herom.

Landsholdstræningen er som udgangspunkt åben, men der kan være træningspas, som vil være lukket for offentligheden herunder pressen.

 

Events
Under Badminton Danmarks events som for eksempel Denmark Open og DM, stiller Badminton Danmark et presserum og pressepladser i hallen til rådigheden for journalister og fotografer.

For at få adgang til presserummet og pressepladserne i hallen er det nødvendigt at akkreditere sig på forhånd.

 

Kontakt
Presseansvarlig
Ronni Burkal Elkjær
Mail: rbel@badminton.dk
Tlf.: +45 61 93 16 32

 

Kommunikation- og konkurrencechef
Jonas Kildegaard Rasmussen
Mail: jkra@badminton.dk
Tlf.: +45 27 85 36 42

 

Sociale medier
Facebook
Instagram
Twitter
Youtube
Weibo
WeChat (Profil: Badminton Danmark——丹麦羽毛球联合协会唯一官方公众号)