BWF World Tour Denmark Open, Super 750

Hvert år i skolernes efterårsferie mødes verdens største badmintonstjerner i Odense til Denmark Open.

 

Denmark Open er verdens næstældste internationale badmintonturnering og blandt de otte største på kloden med en præmiesum på fem millioner kroner.

Som sponsor for Denmark Open bidrager du blandt andet til, at dansk badminton fortsat kan trække sportens største spillere til landet, og at vores stolte tradition som værtsnation for en af badmintonsportens mest prestigefyldte events opretholdes.

Badminton Danmark tilbyder mange forskellige metoder til et frugtbart engagement, hvor begge parter gensidigt får opfyldt en række målsætninger. Vores metoder og tilbud tilpasses individuelt den enkelte sponsors behov og ønsker.

Badminton Danmarks mange forskellige platforme kan benyttes som et aktivt led i f.eks. en virksomheds markedsføring, både nationalt som internationalt, og over for forskellige segmenter eller målgrupper.

Ved at støtte optimale vilkår for Denmark Open tilbyder vi en række eksponeringsmuligheder til gavn for kommunikation med jeres ”target audience”.

Badmintonsporten og Denmark Open i særdeleshed rækker ud til både mænd, kvinder, piger og drenge og har et kæmpe globalt fokus i blandt andet Kina, Indien, England m.fl.

Med jeres sponsorat får I blandt andet mulighed for at opnå merværdi i form af: Global og national medieeksponering, deltagelse i erhvervsfremstød med Badminton & Business, netværksarrangementer med højt professionelt niveau og ikke mindst unikke badmintonoplevelser.

Hvorfor badminton?

  • Badminton er en familiesport.
  • Badminton rækker ud til en lige andel af kvinder og mænd.
  • Badminton er en global sportsgren med kæmpe fokus i Asien, specielt Indien, Kina m. fl.
  • Ved seneste OL blev badminton kåret som verdens største sportsgren.

Kontakt os gerne for en uforpligtende samtale om mulighederne for at få et individuelt tilpasset sponsorat til jeres ønsker og behov.

Kontakt
Jesper Larsen
Sales Manager
Tlf.: 60131322
Mail: jela@badminton.dk