Vær med til at støtte udbredelsen af dansk Parabadminton

Badminton Danmark arbejder målrettet for at udbrede parabadminton og udvikle danske parabadmintonspillere.

 

Vores målsætning er på sigt at stå med et dansk parabadmintonlandshold. Flere danske atleter har allerede hentet medaljer ved EM og VM, heriblandt den danske damesingle Cathrine Rosengren, som er dobbelt forsvarende europamester i SU5-klassen.

Parasport er i en rivende udvikling og vokser støt i eksponering, popularitet og antallet af atleter, hvilket skærper niveauet og konkurrencen, nationalt som internationalt. Fra 2020 er parabadminton for første gang at finde på det paralympiske program. 

Badminton Danmark tilbyder mange forskellige metoder til et frugtbart sponsorengagement, hvor begge parter gensidigt får opfyldt en række målsætninger. Vores metoder og tilbud tilpasses individuelt den enkelte sponsors behov og ønsker.

Vores mange forskellige platforme kan benyttes som et aktivt led i f.eks. en virksomheds markedsføring, både nationalt som internationalt, og over for forskellige segmenter eller målgrupper.

Kontakt os gerne for en uforpligtende samtale om mulighederne for at få et individuelt tilpasset sponsorat til jeres ønsker og behov.

Hvorfor badminton?

  • Badminton er en familiesport.
  • Badminton rækker ud til en lige andel af kvinder og mænd.
  • Badminton er en global sportsgren med kæmpe fokus i Asien, specielt Indien, Kina m. fl.
  • Ved seneste OL blev badminton kåret som verdens største sportsgren.

Kontakt
Jesper Larsen
Sales manager
E-mail: jela@badminton.dk
Tlf.: +45 61 93 16 32