Badminton Danmarks Business Club

Formålet med Badminton Danmarks Business Club er at skabe et socialt og vidensdelende netværk for privatpersoner, virksomheder og organisationer med stor passion for badmintonsporten.

 

Badminton Danmark Business Club arrangerer hen over året forskellige events og arrangementer, som skal formidle deling af viden og knowhow i en social kontekst blandt netværkets deltagere.

Ønsker du, din virksomhed eller organisation at blive en del af Badminton Danmarks Business Club, venligst kontakt konstitueret direktør Kristian Boye Nielsen på kbn@badminton.dk.

 

Kommende arrangementer Badminton Danmark Business Club:

Der vil løbende blive lagt kommende arrangementer i Badminton Danmark Business Club ind her på siden.

 

Indlæg i forbindelse Business Club-events og -arrangementer
Udover den sociale del af de forskellige arrangementer, hvor Badminton Danmark er vært ved en eksklusiv middag, og der samtidig er rig mulighed for at networke, så indeholder vores arrangementer og events også aktuelle indlæg, eksempelvis omkring Badminton Danmarks:

 

Unikke rolle i forhold til folkesundhed og civilsamfund
Badminton er for alle og er sporten for livet, Badminton Danmark understøtter hver dag på snart 90. år sine frivilligt drevne medlemsklubbers arbejde med breddeidræt. Badminton gavner sundheden, modvirker livsstilssygdomme og er for alle udøvere (børn, unge, voksne, 50+ segmentet, familier, para-udøvere m.fl.).

 

Unikke rolle i forhold til danske sportsresultater i verdenseliten
Badminton Danmarks High Performance Modellen skaber verdensstjerner og er unik i form af dens fokus på ”det hele menneske” i en elitekontekst. Her præsenteres også hovedelementerne i vores nyeste strategi for talentudvikling. Der er desuden rig mulighed for også at få spotlight på gode Badminton Danmark High Performance Model-historier, hvor udvalgte danske verdensstjerner giver deltagerne unikke oplevelser ved at fortælle om deres liv, resultater, oplevelser, High Performance-træningsmodellen, mentaltræning, civilt uddannelsesforløb, etc. Der vil desuden være mulighed for Q&A, meet & greet, fotosessions, m.m.

 

Værdiskabende eksponering i udlandet via badmintonsporten
Dansk badminton er stort i udlandet og opnår en enorm eksponering – det gavner Danmark, danske nationale interesser og Badminton Danmarks nuværende sponsorer, m.fl. Der er således rig mulighed for at få spotlight på gode historier, hvor udvalgte sponsorer fortæller om deres positive resultater/effekter, medieeksponering i Danmark og internationalt m.m. med sponsorsamarbejdet med Badminton Danmark. Der er et stort potentiale for danske virksomheder, der gerne vil ind på det asiatiske – f.eks. det kinesiske – marked ved at gøre det via Badminton Danmarks tilgang til sport og erhverv. Vi har allerede banet vejen og samarbejder bl.a. med Udenrigsministeriets Generalkonsulatet i Shanghai. Hermed er ”den lige vej” banet ind på det kinesiske/asiatiske marked for danske/nordiske/europæiske virksomheder via sport og erhverv.

 

I forbindelse med events er der mulighed for også at få spotlight på gode historier
Udvalgte virksomheder fortæller om deres positive resultater/effekter, medieeksponering i Danmark og internationalt m.m. med erhverv-sport-samarbejdet med Badminton Danmark.

 

Ønsker du, din virksomhed eller organisation at høre mere om eller blive en del af Badminton Danmarks Business Club, venligst kontakt konstitueret direktør Kristian Boye Nielsen på kbn@badminton.dk.