Vind en rejse til WORLD TOUR FINALERNE i Kina!


 
Grundet den nationale og internationale krise omhandlende Covid-19 (Coronavirus) er TourChina-konkurrencen midlertidigt sat i bero.
 
ROAD TO GUANZHOU – En rejse til Kina i uge 50 i december 2020 – Hvordan lyder det?
 
Det er nemlig lige præcis det, du kan vinde i Badminton Danmarks Thomas and Uber Cup-konkurrence.
 
Vi forbeholder os dog retten til at ændre destination uden varsel (se vilkår for konkurrencen).
 
Hvordan deltager jeg?

Hvad vinder jeg?

Konkurrencen giver 10 ungdomsspillere muligheden for at tage med på en fantastisk rejse til Kina med landsholdsspillerne og nogle erfarne rejseguides fra Badminton Danmark – turen betalt. Du skal nemlig afsted uden dine forældre.
 
Her kommer du til at opleve de spændende World Tour Finaler, der altid byder på verdensklassebadminton, og de største internationale stjerner er altid samlet her.
 
På den fede tur vil der, udover masser af badminton, også være en masse kulturelle indslag, så du kommer til at opleve Kina fra sin bedste og mest underholdende side. Såvel kulturelt som kulinarisk.

  • Vi skal træne på kinesisk
  • Vi skal bo på kinesisk
  • Vi skal leve på kinesisk

Som en ekstra bonus får du lov til at opleve finalerne på en helt anden måde, da du vil komme med backstage og få unikke oplevelser med de danske spillere, der spiller med i turneringen.
 
Hvornår og hvordan finder I vinderne?

Konkurrencen løber fra d. 1. oktober 2019 til d. 1. maj 2020, og vinderne vil blive udvalgt under Thomas and Uber Cup i Aarhus. Ligger du højt på Konkurrencelisten, har du større chancer for at vinde.
 
Hvordan optjener jeg point og vinder?