Ansøg om turnering, event og mesterskab

Er du en kommune, klub, forening eller andet, som gerne vil give dine medlemmer, borgere eller de danske badmintonfans en kæmpe oplevelse? Så kan du skrive til Badminton Danmark og ansøge om at afholde en turnering, event eller et mesterskab.

 

Badminton Danmark afholder turneringer, events og mesterskaber for ungdom, senior og ældre på alle niveauer gennem hele året, og vi har en vision om at komme rundt og skabe badmintonoplevelser i hele landet.

 

Åbne turneringer 

Til efteråret kan du igen søge turneringer, denne gang for sæsonen 2023/2024. Deadline for ansøgningerne falder 1. november 2022.

Ansøgning sker udelukkende i BadmintonPlayer. Retningslinjer for ansøgninger vedrørende afholdelse af åbne turneringer i sæsonen 2023/2024 bliver udsendt til alle klubber på mail i september 2022.
Se retningslinjer for sæson 2023/2024, klik her
Se hvilke uger du kan søge ungdomsturneringer i sæson 2023/2024, klik her
Se hvilke uger du kan søge seniorturneringer i sæson 2023/2024, klik her

Events og mesterskaber

Som vært for en badmintonevent såsom et Denmark Open, et DM eller lignende vil du i din kommune, klub eller forening få muligheden for at tiltrække fans fra hele landet, måske endda fra hele verden, aktivere og engagere borgere i lokalsamfundet og skabe opmærksomhed gennem TV-rettigheder og øvrig markedsføring.

Badminton Danmark formidler kontakt til vores internationale samarbejdspartnere, når det kommer til at placere en international turnering, event eller et internationalt mesterskab i Danmark. Du kan læse mere om ansøgning af (store) events og mesterskaber her. 

Kontakt eventchef Brian Moesgaard på brmo@badminton.dk, hvis du ønsker at ansøge om en event eller et mesterskab. Du kan også klikke her for at læse mere om at blive værtsby.