VICTOR DM FOR SENIOR+

VICTOR DM FOR SENIOR+ er det officielle Danmarksmesterskab for spillere over 35 år.

 

I 2021 afholdes mesterskaberne den 26.-27. juni i Værløse, hvor spillere fra hele Danmark mødes for at kæmpe om at blive danmarks bedste. Mesterskaberne er en del af Badminton Danmark og DGI Badmintons samarbejde om at skabe de bedste rammer for senior+-spillere og få samlet alle til den fed weekend i badmintonsportens tegn.

I 2020 spilles turneringen for tredje gang i Herning, hvor der er baner nok til alle kampe under samme tag. Der er derudover mulighed for overnatning lige ved siden af hallen.

Alle over 35 år kan deltage i  turneringen, hvis blot man er medlem af en dansk badmintonklub, som er medlem under Badminton Danmark og DGI Badminton.

RSL DM FOR SENIOR+ er delt op i tre rækker; E, A og B, så alle kan stille op mod jævnbyrdige modstandere. Der spilles i følgende aldersgrupper: 35+, 40+, 45+, 50+, 55+, 60+, 65+ og 70+.

Vinderne af E-rækken, som er den stærkeste række, kvalificerer sig til det efterfølgende VM.

I 2019 deltog 279 spillere fra 81 forskellige klubber fra hele Danmark, og der blev spillet hele 410 kampe over en weekend.

Lørdag aften er der middag for spillerne med efterfølgende fest, så der er mulighed for at være social sammen med de øvrige spillere. Middagen foregår i hallens restaurant efter kampene lørdag.

Se resultaterne for 2021 her.