Bliv træner

Det er sjovt at spille badminton, og badmintontræningen skal være god, sjov og spændende. Derfor skal træningen planlægges og gennemføres, så træningen er alders- og niveausvarende, udfordrende og varierende, giver succesoplevelser og vækker nysgerrighed – og måske allervigtigst: at træneren opleves engageret og anerkendende. Se også en video om det at være badmintontræner nederst på siden. 

 

Badminton Danmark tror på, at:

  • flere og bedre trænere giver (flere) glade og dygtige badmintonspillere.
  • flere og bedre trænere giver positiv klubudvikling.
  • flere og bedre trænere giver et fundament for udvikling af verdens bedste trænere.

Badminton Danmark og DGI Badminton har en ambition om at udvikle og tilbyde uddannelse til alle trænere på alle niveauer. Vi mener, at vejen frem er mere uddannelse til alle badmintontrænere.

Nedenfor finder du en oversigt over badmintonsportens træneruddannelser.

 

Basistræneruddannelsen

Her kan alle trænere starte deres træneruddannelse. På uddannelsen får træneren viden om børns udvikling og forudsætninger samt færdigheder indenfor teknisk og fysisk-motorisk træning, således at træneren kan planlægge, tilrettelægge og gennemføre børnevenlig træning.

Læs mere om uddannelsen her

 

Talenttræneruddannelsen

Uddannelsens omdrejningspunkt er træning af unge talenter og udvikling af et godt talenttræningsmiljø. På uddannelse tilegner træneren viden om børns og unges udvikling og forudsætninger samt færdigheder indenfor teknisk, taktisk, fysisk og mental træning. at træneren kan planlægge tilrettelægge og gennemføre individuelle talentudviklingsforløb samt skabe en rød tråd mellem de forskellige alderstrin og klubbens træningshold.

Læs mere om uddannelsen her

 

Elitetræneruddannelsen

Uddannelsen er bygget op om tre temaer, som alle i sidste ende handler om optimering af præstationen og træning for landsholdsspillere. Temaerne er træningsplanlægning og dosering, turneringsforberedelse og præstationsoptimering samt personlig udvikling og trænerrollen.

Læs mere om uddannelsen her

 

Klik her for at finde dit næste trænerkursus (kræver login)