Badmintonphoto

I morgen går det løs: Bliv klædt på til en brillant badmintonuge

oktober 14, 2019 09:00 Skrevet af

Klokken 09.00 tirsdag morgen serves DANISA DENMARK OPEN 2019 presented by VICTOR i gang. De største stjerner er klar, Badminton Danmark er klar, Odense er klar – er du klar? Bliv klædt på til fingerspidserne lige her.

 

Vi skal blot vente lidt endnu, men så snart den første bold flyver over nettet til DANISA DENMARK OPEN 2019 presented by VICTOR, så er der med garanti stjernespil for alle pengene.

Allerede fra første runde sætter de største stjerner som Zheng Siwei, Kento Momota, Jan Ø. Jørgensen og mange flere fødderne på banerne i Odense, og der venter fra tirsdag morgen kolossale stjernesammenstød, som du ikke har lyst til at misse.

Du kan finde hele overblikket over kampprogrammet og tirsdagens opgør lige her.

Vi har desuden samlet et beskedent udsnit af anbefalinger til et par af de mange særdeles seværdige kampe. Dem kan du læse mere om lige her.

Læs også: Barsk dansk lodtrækning til DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR 

Heldigvis har du gode muligheder for at følge med i slagenes gang i Odense, også selv om du ikke befinder dig hallen. TV 2 Sport sender nemlig live fra alle danske kampe hele ugen!

Vil du hellere helt tæt på, og har du endnu ikke anskaffet dig en billet, så kan du være heldig, at der stadig er enkelte tilbage på Ticketmaster, som du kan tilgå ved at klikke her.

Sidste år var det topprofiler som Kento Momota (HS), Tai Tzu Ying (DS), Gideon/Sukamuljo (HD), Fukushima/Hirota (DD) og Siwei/Yaqiong (XD), der løb med titlerne i de fem kategorier. Samtlige vinderkonstellationer er atter på pletten i år, men det samme er en række titelbejlere, og der hersker ingen tvivl om, at der bliver kamp til stregen – måske endda helt ud til tilskuerpladserne.

Du kan se alle tidligere vindere af DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR her.

Badminton Danmark sørger naturligvis for at dække eventen tæt hele ugen på såvel vores sociale medier som vores hjemmesider, badminton.dk og denmarkopen.dk.

Facebook
Instagram
Twitter
Youtube
LinkedIn

Husk også, at intet færre end fire sideevents udspiller sig i uge 42 sig foruden hovedturneringen. Klik her for at følge resultaterne fra VICTOR DENMARK PARA-BADMINTON presented by DANISA, og klik her for at læse nærmere om VICTOR DENMARK JUNIOR presented by DANISA og VICTOR DENMARK SENIOR presented by DANISA.Tags:
Kategori: , ,