Turneringsafvikling

 

Badminton Danmark arbejder med to platforme, som er gode for dig at kende, hvis du skal afvikle en turnering. Vi giver dig her en introduktion til turneringsplanlægnings- og afviklingsprogrammet Tournament Planner, samt siden BadmintonPlayer.

Tournament Planner

Tournament Planner er Badminton Danmarks turneringsplanlægningssystem, som på en enkel, effektiv og tidsbesparende måde kan hjælpe dig og din klub med planlægningen og afholdelsen af såvel mindre som større turneringer.

Programmet er målrettet arrangører af åbne individuelle turneringer og har erstattet CUP2000, der var det tidligere program, som blev anvendt til det formål.

Tournament Planner sørger for, at alle på hjemmesiden Badmintonplayer.dk kan følge med i blandt andet stillinger i individuelle turneringer. Det sker ved, at programmet løbende overfører alle informationer, der også bevirker, at ranglisterne opdateres med den nyeste information.

Klik her for at læse mere om og få hjælp til bl.a. køb, installation og brug af Tournament Planner

BadmintonPlayer

På portalen BadmintonPlayer.dk kan du finde informationer om turneringer, tilmeldinger, programmer, resultater, holdturnering, rangliste og meget mere. Her har vi samlet al konkurrenceaktivitet og alt, du skal bruge og vide for at spille og afvikle konkurrencebadminton.

På BadmintonPlayer kan du både oprette en personlig brugerprofil og en klubprofil. Hvis du ikke har været på BadmintonPlayer.dk før, er det en god ide at læse vores FAQ igennem. Her kan du se, hvordan du smartest og lettest kommer igang. Du kan læse om det her.

Du kan i øvrigt altid ringe til os på +45 70 60 50 76 og få hjælp.

Superbrugere

Som klub er det muligt at booke en Superbruger til BadmintonPlayer. En Superbruger er en konsulent, som kommer på besøg i klubben til en snak med jer om, hvordan I kan bruge BadmintonPlayer bedst muligt samt vise jer nogle af systemets mange muligheder og funktioner.

Hvis I i klubben ønsker at få besøg af en Superbruger, kan I sende en mail til mojo@badminton.dk eller ringe på telefon +45 70 60 50 76 og få oplyst priser mv. I mailen må I gerne foreslå datoer for, hvornår I ønsker, at Superbrugeren skal besøge jer.

Kontakt

I vores online FAQ (klik her) kan du finde svar på de mest stillede spørgsmål, vedrørende BadmintonPlayer.

E-mail: faq@badminton.dk

Telefon: +45 70 60 50 76 (Hverdage 9.00-11.30 og 12.30-15.00).