Bliv linjedommer

 

Har du skarpt blik, en hurtig reaktionsevne og et godt kendskab til badminton? Og har du mod på at ”sidde på linjen” ved nogle af verdens største badmintonturneringer som for eksempel Denmark Open, VM og EM samt DM og finalen ved DM for hold? 

Hvis du kan sige ‘ja’ til de ovenstående spørgsmål, så er det lige præcis dig, som Linjedommergruppen har brug for som linjedommer, for det er kun et udpluk af de oplevelser, du som linjedommer kan få del og ansvar i.

Det eneste krav er derudover, at du er mellem 16 og 65 år.

I skrivende stund tæller Linjedommergruppen ca. 40 personer, men der er altid brug for flere, så lyder noget af ovenstående som noget for dig, så tøv ikke med at melde dig ind i gruppen.

Klik her for at melde dig ind i Badminton Danmarks Linjedommergruppe

Som linjedommer får du:
  • Badminton i verdensklasse
  • Spændende kampe i international atmosfære.
  • Adgang til de store danske badmintonbegivenheder på ikke-vagtdage.
  • Linjedommertrøjer, som er obligatoriske.
  • Godt og hyggeligt samvær.
  • Desværre ingen betaling for din store indsats, men ikke desto mindre et hav af gode og spændende oplevelser på og uden for banen.
Allerede linjedommer?

Er du allerede linjedommer og interesseret i at dømme ved nogle af de største events som OL, VM eller Denmark Open, så kan du indsende din ansøgning om at få lov at dømme til den specifikke event med vedlagt CV til Allan Jensen på mobil 22 64 16 33 eller mail allanjensen@allerupnet.dk.

Badminton Danmarks Linjedommergruppe modtager invitationer til udenlandske turneringer, hvorefter invitationerne sendes til medlemmer, der har ytret ønske om at rejse til de(t) pågældendes land(e)s turnering(er). BD’s Linjedommergruppe er ansvarlig for at prioritere rækkefølgen af tilmeldinger af frivillige danske linjedommere, som ønsker at deltage for egen regning i de udenlandske turneringer. For at kunne blive taget i betragtning til udsendelse skal linjedommeren være medlem af BD’s Linjedommergruppe.

Klik her for at læse linjedommerhåndbogen

Se, hvordan det er at være linjedommer

Her kan du få et indtryk af, hvordan det er at være linjedommer til en af verdens største badmintonevents i vores video af Preben Dan, der er frivillig linjedommer til VICTOR DENMARK OPEN. Han har dømt badmintonkampe siden 1999 og nyder hvert år fællesskabet i Odense med de andre linjedommere.