Søndag sluttede fjerde udgave af de i alt seks turneringer, som udgør Grand Prix Circuit’en. Ovenpå tre dages dyster i Aalborg Stadion Hal, er vinderne af abc Aalborg Grand Prix fundet. – Det er en god måde at starte året på, lyder det fra Jesper Toft, der strøg til tops i hele to kategorier. Læs meget mere om dagens finaler her.

– Jeg er stolt over mig selv.

Sådan lyder det fra den dobbelte guldvinder Jesper Toft, som vandt abc Aalborg-turneringen i både mixeddouble og herredouble.

Klik her og se den samlede stillingen i Grand Prix Circuit’en

I mixeddoublekategorien vandt han og makkeren Clara Graversen semifinalen mod Rasmus Espersen/Christine Bush. Det blev et særdeles spændende opgør, der måtte ud i tredje sæt og ombolde, før Toft/Graversen sikrede sig finalepladsen.

– På papiret var det en meget tæt kamp – og det blev det. Hele kampen var rigtig tæt og ender med, at det er marginalerne, der afgører kampen, lyder det Jesper Toft, der samtidig fortæller, at han aldrig har slået Espersen/Busch.

I finalen var det Sebastian Bugtrup/Iben Bergstein, der måtte se sig slået af Solrød Strand-parret Toft/Graversen. Denne sejr, som blev hevet i land af en træt og mærket Jesper.

– Vi havde en god gameplan. Den fulgte vi, og jeg tror, at det var afgørende for, at kampen tippede til vores fordel. Jeg er rigtig glad for, at vi vinder i to sæt, både fordi de er et rigtigt godt par, men også fordi, at min krop var træt efter så mange kampe på få dage. Det er en god måde at starte året på, fortæller Jesper Toft.

Klik her for at se alle resultaterne fra weekendens Elite Grand Prix Circuit

I herredoublekategorien vandt Jesper Toft også. Det gjorde han sammen med Mads Vestergaard. De to slog Christian Faust/Wiliam Kryger Boe 21-17, 21-17.

Frederikke Lund fra Solrød Strand kunne atter lade sig kåre som vinder af en Grand Prix Circuit i damesinglekategorien i denne sæson. I søndagens finale var førsteseedede Lund oppe imod Anna Siess Ryberg, som førstnævnte vandt 22-20, 21-19.

I herresingle blev det Mads Christophersen, der løb med sejren 21-19, 21-12 i finalen over Mads Juel Møller, der i semifinalen havde slået forhåndsfavoritten Rasmus Messerschmidt.

Sejren i damedoublekategorien løb Iben Bergstein /Ann-Sofie Husher Ruus af med 21-12,- 21-19 foran Maria Højlund Tommerup og Anna-Sofie Nielsen.

Læs mere om Elite Grand Prix Circuit her

Her får du overblik over, hvordan turneringens fem finaler udmøntede sig:

Herresingle: Mads Juel Møller vs. Mads Christophersen: 19-21, 12-21.

Damesingle: Frederikke Lund vs. Anna Siess Ryberg: 22-20, 21-19

Herredouble: Christian Faust Kjær/Wiliam Kryger Boe vs. Jesper Toft/Mads Vestergaard: 17-21, 17-21

Damedouble:Maria Højlund Tommerup/Anna-Sofie Nielsen vs. Iben Bergstein /Ann-Sofie Husher Ruus: 12-21, 19-21.

Mixeddouble: Clara Graversen/Jesper Toft vs. Sebastian Bugtrup/Iben Bergstein: 21-13, 22-20