Levedygtige klubber sender Ørnhøj IF til VICTOR DENMARK OPEN med særlig VIP-oplevelse

af | okt 3, 2024

Ørnhøj IF badminton

Nina Vedsø

Badminton Danmarks projekt Levedygtige klubber udloddede tilbage i november 2023 fem VIP-billetter til VICTOR DENMARK OPEN 2024. De heldige vindere blev Ørnhøj IF Badminton, der lige om lidt kan drage afsted til VICTOR DENMARK OPEN, hvor der venter dem en oplevelse lidt ud over det sædvanlige.

Vil du se de danske spillere og resten af verdensstjernerne i aktion? Køb billetter til VICTOR DENMARK OPEN 2024 her

Med under to uger til at VICTOR DENMARK OPEN løber af stablen, er der ikke længe til, at en håndfuld badmintonspillere fra Ørnhøj IF badminton, kan vende snuderne mod Odense, hvor en dag med store badmintonoplevelser er dem i vente. Men hvad er det for en konkurrence, Ørnhøj IF badminton har vundet? For at finde svaret skal vi rette blikket mod Badminton Danmarks projekt Levedygtige klubber. 

Vil du spille badminton? Så klik her og find en klub nær dig

Tilbage i november 2023 modtog Ørnhøj IF badminton ligesom resten af landets badmintonklubber et spørgeskema fra Levedygtige klubber. Spørgeskemaet var et led i projektets overordnede målsætning om at lade landets klubber definere og sætte netop de problemstillinger på dagsordenen, som de oplever i deres hverdag. 

– Det er meget spændende at se, hvad der rør sig ude i klubberne. Det har betydet meget at få et indblik i hvad for nogle problemstillinger, der er på tapetet rundt omkring. Det er også interessant at se, at der er meget stor forskel på besvarelserne, i forhold til hvor de forskellige klubber er placeret. Selvfølgelig er der en masse ting, der går igen, f.eks. opgaven med at skaffe frivillige. Men der er også meget, der er forskelligt i forhold til den kultur, der er gældende i de forskellige landsdele, siger projektkoordinator for Levedygtige klubber Nina Vedsø.

Klubbernes besvarelser er et vigtigt redskab i projektets arbejde med at støtte eksisterende klubnetværk samt etableringen af nye supplerende klubnetværk, der kan tilbyde relevant viden, sparring og erfaringsudveksling.

– Drømmen er at sætte klubber, der oplever de samme udfordringer eller deler lignende drømme og visioner for deres klub i forbindelse med hinanden. På den måde kan vi sammen tage fat på de udfordringer, der præger klubbernes hverdag, og finde løsninger, der skaber værdi og udvikling, siger Nina Vedsø, om hvad hun håber, landets klubber kan få ud af projektet. 

Klik her for at se Levedygtige klubbers Facebookside

300 af landets klubber besvarede spørgeskemaet, og det var blandt disse klubber, der blev trukket lod om fem billetter til VICTOR DENMARK OPEN 2024. Tilbage i september kunne Inger Marie Dahl Kristensen endelig tage imod billetterne på vegne af Ørnhøj IF Badminton.

– Jeg var glad for at få muligheden for at komme ud og overrække billetterne personligt og få en snak med Inger Marie, som havde haft et langt liv i foreningens badmintonafdeling. Det betyder meget at fornemme, at hun var glad for at have hjulpet os, og jeg var rigtig glad for at kunne anerkende den hjælp, de havde ydet os ved at overrække billetterne, sagde projektleder Nina Vedsø efterfølgende. 

Læs også: Prisvindende VIP-oplevelse vender tilbage ved VICTOR DENMARK OPEN 2024

Det er ikke hvilke som helst billetter, Ørnhøj IF badminton har fået fingrene i. Med tre store bogstaver på billetterne får Ørnhøj Idrætsforening nemlig adgang til en særlig VIP-oplevelse ved dette års VICTOR DENMARK OPEN, der blandt andet indebærer adgang til et særligt VIP-område med lounge, fri bar og mad og snacks i løbet af dagen.

– Vi ønskede at gøre noget ekstra særligt for at vise vores påskønnelse til de klubber, der tog sig tid til at besvare vores spørgeskemaer. Det er en måde at sige tak på og samtidig skabe noget særligt for den heldige vinderklub. Jeg håber, de får en virkelig god oplevelse til VICTOR DENMARK OPEN, siger Nina Vedsø.

Det er ikke kun sponsorer og heldige konkurrencevindere, der kan kalde sig VIP-gæster, når VICTOR DENMARK OPEN om under to uger løber af stablen i Jyske Bank Arena i Odense. Du kan også få fingrene i din helt egen VIP-billet og gøre dit VICTOR DENMARK OPEN 2024 lidt mere særlig. 

Vil du også til VICTOR DENMARK OPEN med en særlig VIP-oplevelse? Klik her for at komme til billetsalget