Direktør siger tak: Den samlede badmintonfestival gør VICTOR DENMARK OPEN unik

af | okt 22, 2024

Fans - Børn - Smiler - Glæde - DENMARK OPEN - VICTOR DENMARK OPEN - Kidz Zone - Kids Zone

Allan Høgholm

VICTOR DENMARK OPEN er mere end en badmintonturnering for verdens bedste spillere. Det er en festival, som blandt andet inddrager ungdomsspillere- og senior+-spillere, skaber fremstød for fynsk innovation og meget mere. Derfor vil Badminton Danmarks direktør, Kristian Langbak, gerne takke alle som bidrog til dette års VICTOR DENMARK OPEN.

Seks intense og medrivende badmintondage i Odense er nu ovre for i år, og hvilke dage det har været. Et stort badmintonfællesskab af professionelle spillere, heppende fans, engagerede og arbejdsomme frivillige, støttende og udviklende samarbejdspartnere samt udøvende ungdoms- og senior+-spillere har medvirket til at skabe en forrygende uge i badmintonsportens tegn.

– Jeg vil gerne sige tusind tak til alle vores samarbejdspartnere og de mere end 500 frivillige samt medarbejderne i Badminton Danmark, som har hjulpet med at gøre dette års VICTOR DENMARK OPEN til en stor succes for både tilskuere, fans og alle de spillere, der har deltaget til VICTOR DENMARK OPEN, VICTOR DENMARK JUNIOR og VICTOR DENMARK SENIOR. Uden dem ville vi ikke kunne skabe denne badmintonfestival i Odense, siger Kristian Langbak, direktør i Badminton Danmark.

Læs også: Historisk godt VICTOR DENMARK OPEN

Kristian Langbak hæfter sig også ved, at verdens næstældste badmintonturnering virkelig formår at udvikle sig hvert år.

– Vores samlede setup er ganske enkelt bare verdens fedeste badmintonfestival. Jeg oplever, at vi står på skuldrene af det seneste års setup og afvikling, og så lige ”topper det op” år for år. I år gav vi den blandt andet lidt ekstra på spillerentré og præmieceremoni, mens vi i samarbejde med Odense Kommune og Destination Fyn også fik implementeret nye elementer i vores Grønnere Fjer-tiltag i form af at belønne fælleskørsel, samtidig med at vi også i år lagde nye lag på robotelementerne i arenaen såvel som i vores kids- og family zone. Alt sammen ting, som er med til at forny eventen og øge niveauet, siger Langbak.

Med udsolgt torsdag, fredag, lørdag og søndag i JYSKE BANK ARENA, masser af TV-seere i ikke blot Danmark, men også i folkerige nationer såsom Kina, Indien og Indonesien, og med over 1500 deltagere i VICTOR DENMARK JUNIOR og VICTOR DENMARK SENIOR har Badminton Danmarks direktør mærket en stærk opbakning til eventen.

– Jeg glæder mig over de mange flotte tilkendegivelser om et fantastisk event, som vi har fået fra både gæster, spillere, officials, fans, tilskuere, osv. Blandt andet har det også været en fornøjelse at opleve, hvordan vores partnere har brugt VICTOR DENMARK OPEN som en oplevelsespakke til deres største kunder og distributører, hvilket der også er kommet rigtig gode tilbagemeldinger på, siger Kristian Langbak, som glæder sig til at kigge frem mod næste års VICTOR DENMARK OPEN i Odense.

Læs også: Fra Maryland til Odense: – Det her sted er virkelig rart

– Vi er allerede i gang med at evaluere årets event nærmere, og i år havde vi for eksempel engageret en DJ, hvor nogen fandt musikken inspirerende og engagerende, og andre fandt musikken for høj og forstyrrende. Sådan er der mange ting, vi vil tage med i vores evaluering af årets arrangement.

– Med det afsæt kan vi se på, hvordan vi kan gøre næste års event endnu federe. Allerede nu arbejder vi på nye innovative tiltag, som skal styrke oplevelsen af fællesskabet omkring VICTOR DENMARK OPEN for alle involverede. Også i 2025 vil vi lægge nye lag på eventen og oplevelsen for de mange deltagere, om de så er spillere, tilskuere, frivillige, ledere, trænere eller alt muligt andet.

– Vi ses til næste år. Vi kan næste ikke vente, slutter Kristian Langbak.

VICTOR DENMARK OPEN er blevet spillet siden 1936, og siden 2007 er turneringen afviklet i Odense.

Næste store badmintonbegivenhed på dansk grund af danmarksmesterskabet i februar i Sønderborg, før EM i Horsens spilles i april. Billetsalget til EM begynder 1. november, mens billetsalget til DM begynder i december 2024.

Klik her for at se mere om DM-billetsalget, når det åbner

Klik her for at se mere om EM-billetsalget, når det åbner

VICTOR DENMARK OPEN 2025 afvikles igen i uge 42 og i Odense.