VICTOR DMU

DMU står for ”Danmarks Mesterskaberne for Ungdomsspillere”. Mesterskaberne er for U9-, U11-, U13-, U15-, U17- og U19-spillere, der ikke spiller i den bedste række. 

I 2024 spilles DMU den 5.-7. april for første gang i Nyborg.

For mange ungdomsspillere er VICTOR DMU et af årets helt store mål, da de med en sejr kan kalde sig for danmarksmester i deres egen række.

Den prestigefyldte titel og de sociale oplevelser gør, at mesterskaberne er blevet en kæmpe succes, der tidligere år er afviklet i op til 16 haller med cirka 1500 spillere fra over 160 danske klubber, der tilsammen spiller flere end 3500 kampe i løbet af turneringens tre dage.

Under mesterskaberne er der mulighed for fælles overnatning og masser af gode oplevelser, og så gælder det hele om at blive Danmarks bedste i sin årgang, række og kategori(er).

Til VICTOR DMU kan du også opleve hyggeligt samvær, sjove, sociale aktiviteter, møde nye venner og selvfølgelig spille en masse badminton. DMU samler ungdomsspillere fra hele landet, og du vil derfor med garanti få skabt nye venskaber og kammeratskaber, samtidig med at du får dyrket sammenholdet i din klub.

VICTOR DMU så dagens lys for omkring 20 år siden og var et mesterskab for alle de badmintonspillere, der ikke spillede i den bedste række, og hver årgang spillede hvert sit sted i landet. I dag har DMU udviklet sig til et af Danmarks største ungdomsmesterskaber.

Tilmeld dig VICTOR DMU og prøv kræfter med resten af Danmarks ungdomsspillere, samtidig med at du udvikler venskaber for livet.

Invitationen vil blive lagt på BadmintonPlayer senest 3 uger før tilmeldingsfristen.
Ønsker du at modtage invitationen direkte på mail, kan du skrive dig på vores infoliste. Send en mail til event@badminton.dk med navn og mail.

Se resultater for VICTOR DMU 2023 her