Turneringsafvikling

Badminton Danmark arbejder med tre platforme, som er gode for dig at kende, hvis du skal afvikle en turnering. Vi giver dig her en introduktion til Cup2000-programmet, BadmintonPlayer og BadmintonPeople.

 

Cup2000 – den nemme vej til planlægning og afvikling af pulje- og cupturneringer

Cup2000 er et turneringssystem, som på en enkel, effektiv og tidsbesparende måde kan hjælpe dig og din klub med planlægningen og afholdelsen af såvel mindre som større turneringer.

Cup2000 “taler” sammen med DIF’s infosport.dk, og program og resultater fra turneringer kan vises på nettet med et enkelt klik, samtidig med at turneringsdeltagerne får point til klassifikation og ranglister, som opdateres automatisk på tidspunkter, der fremgår af reglerne.

Der er en del arbejde forbundet med at arrangere turneringer, men med Cup2000 kan du let planlægge og gennemføre en badmintonturnering, uagtet om der er tale om en lille turnering eller en stor åben turnering. Der kræves ingen specielle forudsætninger for at arbejde med programmet, der kan køre på mere eller mindre alle pc’er med Windows styresystem.

Klik her for at købe Cup2000-licens til din klub.

 

Priser

Cup2000 Planlægnings- og Afviklingsmodul – Pointgivende turneringer – 1. års licens

1.575 kr. for Badminton Danmark-klubber (og DGI badminton)
2.195 kr. for ikke-Badminton Danmark-klubber

 

Cup2000 Planlægningsmodul (kun til brug i interne turneringer) – 1. års licens

1.195 kr. for Badminton Danmark-klubber (og DGI badminton)
1.695 kr. for ikke-Badminton Danmark-klubber

 

Forlængelse af licens et år uanset valg af modul(er)

725 kr. for Badminton Danmark-klubber (og DGI badminton)
995 kr. for ikke-Badminton Danmark-klubber

 

BadmintonPlayer

På portalen BadmintonPlayer.dk kan du finde informationer om turneringer, tilmeldinger, programmer, resultater, holdturnering, rangliste og meget mere. Her har vi samlet al konkurrenceaktivitet og alt, du skal bruge og vide for at spille og afvikle konkurrencebadminton.

På BadmintonPlayer kan du både oprette en personlig brugerprofil og en klubprofil. Hvis du ikke har været på BadmintonPlayer.dk før, er det en god ide at læse vores FAQ igennem. Her kan du se, hvordan du smartest og lettest kommer igang. Du kan læse om det her.

Du kan i øvrigt altid ringe til os på +45 70 60 50 76 og få hjælp.

 

Superbrugere

Som klub er det muligt at booke en Superbruger til BadmintonPlayer. En Superbruger er en konsulent, som kommer på besøg i klubben til en snak med jer om, hvordan I kan bruge BadmintonPlayer bedst muligt samt vise jer nogle af systemets mange muligheder og funktioner.

Hvis I i klubben ønsker at få besøg af en Superbruger, kan I sende en mail til mojo@badminton.dk eller ringe på telefon +45 70 60 50 76 og få oplyst priser mv. I mailen må I gerne foreslå datoer for, hvornår I ønsker, at Superbrugeren skal besøge jer.

 

BadmintonPeople.dk

BadmintonPeople.dk bruges til trænerportal og anden klubadministration.

BadmintonPeople tilbyder også CMS – Nyt klubhjemmesidesystem. Læs mere om CMS her.

 

Kontakt

I vores online FAQ (klik her) kan du finde svar på de mest stillede spørgsmål, vedrørende BadmintonPlayer.

E-mail: bp@badminton.dk (Du vil høre fra os inden for 24 timer i hverdagene).

Telefon: +45 70 60 50 76 (Hverdage 8.30-11.30 og 12.30-15.30).