Artikelbillede - Skovshoved henteordning - klub - medlemmer - fællesskab

Henteordning sikrer Skovshoved 50 nye medlemmer

July 8, 2019 15:02 Skrevet af

Hver dag henter repræsentanter fra Skovshoved børn fra skoler i området, og kører dem direkte i hallen, så forældrene ikke skal tænke på at aflevere deres børn til træning. Det har sikret klubben 50 nye medlemmer på et år.

 

Hvad ville du sige til at blive hentet af blandet andet verdensmesteren Jonas Rasmussen og blive kørt til træning? Det lyder ikke tosset, vel? Det drømmescenarie er ikke så urealistisk endda.

For i Skovshoved har klubben arrangeret et hentehold, som hver dag kører rundt til skolerne i området og samler børnene op for så at køre dem ned i klubben og spille.

Det har indtil nu resulteret i 50 nye medlemmer, og gjort at klubben hver dag kan udnytte halpladsen mellem klokken 14-15, som indtil nu havde været svært.

Projektet med at hente skolebørnene begyndte i starten af sidste sæson, og målet har været på at sikre nye spillere til klubbens U9- og U11-årgange – og det mål er i den grad opnået.

– Det tog noget tid, før det rygtedes i klasserne og på skolerne, at man kunne blive hentet og gå til badminton, uden at far og mor behøver at køre og bringe. Men nu kan vi faktisk ikke være flere, og vi er nået op og have hele syv U11-hold, så det er rigtig godt, siger Skovshoved sportschef Henrik ”PK” Rohde.

Med en fyldt hal om eftermiddagen arbejder de nu i klubben på at løse luksusproblemet med fyldte hold.

– Det næste skridt er, at vi skal have plads til flere. Det arbejder vi allerede på, så vi håber på, at vi kan imødekomme interessen om at spille badminton i Skovshoved, siger Henrik ”PK” Rohde.

Skovshoved har fået sponsoreret en minibus, som de kan hente børnene i, og det er den selv samme bus, som ligaholdet kører rundt i, når de skal til kamp på udebane i Badmintonligaen.Tags: , , , , ,
Kategori: , ,