Artikelbillede - Klub - medlem - klubber - medlemmer - photoshoot - glæde - fællesskab - bredde - Anni - Lasse - Emil Lyders - Udivkling
Emil Lyders, Badminton Danmark

Tip os med din gode historie

juli 8, 2019 15:55 Skrevet af

Har du en god badmintonhistorie fra din klub eller dit liv, som du mener vil kunne inspirere andre? 

 

Badminton Danmark vil gerne være med til at fortælle nogle af de adskillige gode badmintonhistorier, som vi ved eksisterer på tværs af hele badminton-Danmark, og som på den ene eller anden måde kan bidrage til at inspirere andre spillere, klubber, trænere, leder og mange andre.

Derfor må du hellere end gerne tippe os, hvis du sidder på lige netop en sådan fortælling, historie eller anekdote fra det virkelige liv. Skriv til jkra@badminton.dk eller lkha@badminton.dk, og så hører du fra os.Kategori: , , ,