Emil Lyders, Badminton Danmark

Velkommen til det nye badminton.dk

July 10, 2019 10:11 Skrevet af

Endelig kan vi præsentere et relanceret badminton.dk med nyt design, nye funktioner og opdaterede sider. Vi håber, at I alle vil tage godt imod siden.

 

Badminton Danmark har som mål at skabe landets bedste forbundsside. Er  vi der endnu? Formentlig ikke, men det er målet, at den nye udgave af badminton.dk, som du befinder dig på nu, hvad end det er mobilt, på tablet eller computer bliver landets bedste forbundsside. Så giv os ris og ros, hvis I finder gode eller dårlige ting på den nye hjemmeside. Se mere i linket nedenfor.

Læs også: Det nye badminton.dk: Ris og ros

Størstedelen af de sider, du som bruger af badminton.dk har været vant til at benytte dig af på den gamle side, vil du stadig kunne finde på den nye. Der er imidlertid stor sandsynlighed for, at siderne ser anderledes ud og ligger andre steder, end du har været vant til.

Det skyldes dels, at vi har opdateret de enkelte sider, og dels at vi har sammenstykket en ny og anderledes hjemmesidestruktur. Den nye struktur skal gerne medvirke til, at diverse informationer bliver lettere at lokalisere, i kraft af at vi har forsøgt at lægge stor vægt på den intuitive del af sidens opbygning.

Med andre ord håber vi, at du vil synes, at den nye side er både flottere, lettere at bevæge sig rundt på og mere intuitivt struktureret, end tilfældet hidtil har været for dig som nyhedslæser, klubmedlem, kursist, frivillig, spiller eller træner.

Hjemmesideadressen er fortsat den, som du kender fra tidligere, www.badminton.dk, men i forbindelse med overgangen til det nye badminton.dk er hidtidigt eksisterende links, bogmærker og tilsvarende ophørt med at virke.

Selv om mange af de ældre sider som beskrevet fortsat er tilgængelige på den nye, så betyder det, at hvis du har links, bogmærker, favoritsider eller andet knyttet til det tidligere badminton.dk, kan de altså ikke kan genbruges. Vi beklager, hvis det skulle være til gene for dig som bruger.

Vi håber, at du vil tage godt imod det relancerede badminton.dk og ikke tøve med at give din mening om sitet til kende, uagtet om du har mere ris end ros på hjerte.Tags: ,
Kategori: ,