Emil Lyders, Badminton Danmark

Kom godt fra start med sæsonens opstartsturnering og første klubtur

August 14, 2019 09:59 Skrevet af

Kom godt fra start med sæsonens opstartsturnering og første klubtur ved FZ FORZA/RSL LBS 2019 i Vejle.

 

DGI Badminton og Badminton Danmark vil i samarbejde skabe den fedeste opstartsturnering og klubtur for at sikre, at sæsonen 2019/2020 skydes ordentligt i gang. Turneringen foregår i Vejle 27.-29. september 2019, hedder LBS (LandsBadmintonStævne) og samler ungdomsspillere fra alle aldersgrupper og niveauer, og du er inviteret!

I Vejle er der 46 baner under samme tag, og du har derfor rig mulighed for at heppe på dine medspillere og kammerater, når du ikke selv er på banen. Samtidig er de resterende baner alle i gåafstand, så der er mulighed for, at du kan følge med i alle kampene uanset række og årgang.

Som spiller er du desuden garanteret mange kampe, uanset om du taber eller vinder, og der er derudover stor mulighed for at møde modstandere, du aldrig har spillet imod før, da både ungdomsspillere fra Danmark og udlandet deltager.

Under turneringen vil der også være en lang række andre aktiviteter. Både for dig som spiller, dine forældre eller ledere og resten af dine klubkammerater. Der vil bl.a. andet være mulighed for en tur i svømmehallen, spille bordtennis med vennerne og meget mere.

Forældre og ledere kan også få rørt sig i løbet af de tre dage, hvor der om aftenen spilles lederturnering, mens der i dagtimerne vil være adgang til svømmehal og fitnessfaciliteter i DGI-Huset.

LBS er med andre ord en samlet oplevelse for hele klubben eller hele familien. Turneringen starter fredag eftermiddag og slutter søndag eftermiddag, hvor vi har fundet alle vinderne af årets LBS.

I vil helt sikkert får en fantastisk tur, en masse spændende og lærerige kampe, og den helt perfekte start på sæsonen!

Tilmelding er åben på BadmintonPlayer.dk, og du kan tilmelde dig indtil den 5. september.

Du kan se flere informationer om turneringen, i turneringsinvitationen her.Tags: , , ,
Kategori: , ,