Anders Antonsen: – Jeg har en drøm om en medalje

August 18, 2019 07:50 Skrevet af

Som 5. seedet er Anders Antonsen Danmarks bedst-seedede, og den unge herresingle lægger ikke skjul på, at han har en drøm om at overgå sin seedning og vinde en medalje med hjem til Danmark. Vi håber, at det lykkes, Anders. Kom så Danmark.

 

VM begynder i morgen, hvor det nu kun er Hans-Kristian Solberg Vittinghus, der skal i kamp for Danmark. Det er kun “HK” vi får på banen, da Brice Leverdez og Kevin Cordon har trukket sig, hvilket betyder, at Jan Ø. Jørgensen og Anders Antonsen først skal i kamp tirsdag.

Klik her for at se mandagens program, og hvornår Hans-Kristian Solberg Vittinghus skal på banen

Husk at du kan følge VM live på TV 2 SPORT fra klokken 9.00.

(Interviewet er lavet før, at Kevin Cordon trak sig)Tags: , ,
Kategori: , , , ,