Debutanter: Det bliver en kæmpe kontrast at spille VM

august 20, 2019 07:55 Skrevet af

De to 19-årige damedoublespillere Amalie Magelund og Freja Ravn står overfor deres første VM-kamp nogensinde i dag klokken ca. 17.20. Det bliver en stor kontrast i forhold til, hvad de ellers er vant til at spille, og de unge spillere glæder sig forståeligt nok enormt meget til at komme på banen. Hør her hvad damedoublen har af forventninger til deres første VM-kamp nogensinde, hvor de møder NG Tsz Yau og YUEN Sin Ying fra Hong Kong.

 

Klik her for at se dagens program, og hvornår danskerne forventes at gå på VM-banerne

TV 2 SPORT sender live fra VM i Basel fra klokken 9.00, så tænd for fjernsynet eller følg med på tablet og mobil og støt de danske spillere i kampen om VM-metal.

Kom så Danmark!Tags: , , ,
Kategori: , , , ,