Danske Cathrine Rosengren vandt i dag bronze ved Para VM 2019. Finalen glippede efter et nederlag på 15-21, 21-17, 12-21 til Qiuxia Yang fra Kina i semifinalen. – Lige nu er jeg lidt skuffet, for jeg havde håbet på at stå i finalen, sagde den danske bronzevinder efter kampen.

 

Efter en overbevisende 21-5, 21-4-sejr i kvartfinalen mod italienske Rosa De Marco, ventede Qiuxia Yang fra Kina i semifinalen ved Para VM for Cathrine Rosengren.

20-årige Rosengren havde inden dagens møde ikke formået at få ketcheren under Yang, og desværre blev det heller ikke tilfældet i dag. For mange personlige fejl gjorde udslaget, og det irriterede danskeren efter semifinalen.

– Lige nu er jeg lidt skuffet, for jeg havde håbet på at stå i finalen. Jeg synes, jeg spiller en okay, men jeg laver for mange fejl, og det må man ikke på det her niveau. Så jeg er ærgerlig, men jeg havde samtidig sagt til mig selv, at hvis jeg mødte Yang i en semifinale, ville jeg være tilfreds med en bronzemedalje, for jeg har haft svært ved at slå hende hele året, og hun er nok den bedste spiller lige nu, så når det lige har lagt sig, er jeg sikker på, at jeg nok skal være tilfreds, siger Cathrine Rosengren.

Hør hele interviewet med Cathrine Rosengren efter semifinalen mod Yang her

Bronzemedaljen beviser til trods for skuffelsen, at Greve-spilleren er på rette vej og stadig har niveauet til at spille med blandt parastjernerne.

– Det er mega dejligt at vide, at jeg er blandt de bedste i verden. Det er jeg rigtig glad for, og jeg er sikker på, at hvis jeg fortsætter min træning, skal jeg nok stå øverst på podiet på et tidspunkt, siger Cathrine Rosengren.

Det er Rosengrens anden VM-bronzemedalje. Hun vandt sin første i 2017.

Klik her for at se alle Cathrine Rosengrens resultater fra Para VM 2019