Artikelbillede - fjerbolde - medlem - medlemmer - klub - klubber - glæde - fællesskab - piger - VICTOR - fjerbolde - Photoshoot - Emil Lyders
Emil Lyders, Badminton Danmark

Har du tilmeldt dig til sæsonens opstartsturnering og første klubtur?

August 29, 2019 10:57 Skrevet af

Har du endnu ikke tilmeldt dig til den fedeste opstartsturnering og klubtur til FZ FORZA/RSL LBS i Vejle, skal du ikke fortvivle – du kan nå det endnu! Tilmeldingfristen er nemlig først om en uge, den 5. september.

 

LBS foregår i Vejle 27.-29. september 2019 og den samler ungdomsspillere fra alle aldersgrupper og niveauer, og du skal selvfølgelig med!

Under turneringen har du har god mulighed for at heppe på dine medspillere og kammerater, når du ikke selv er på banen, da der i Vejle vil være 46 baner under samme tag. Derudover er resten af banerne alle i gåafstand, så der er rig mulighed for, at du kan følge med i alle kampene, uanset række og årgang.

Om du taber eller vinder, er du som spiller garanteret en masse kampe, og der er derudover stor mulighed for at møde modstandere, du aldrig har spillet imod før, da både ungdomsspillere fra Danmark og udlandet deltager.

Under mesterskabet vil der også være en lang række alternative aktiviteter. Både for dig som spiller, dine forældre eller ledere og resten af dine klubkammerater. Der vil blandt andet være mulighed for en tur i svømmehallen, spille bordtennis med vennerne og meget mere.

Forældre og ledere kan også få rørt sig i løbet af de tre dage, hvor der om aftenen spilles lederturnering, og i dagtimerne vil der være adgang til svømmehal og fitnessfaciliteter i DGI-Huset. LBS er med andre ord en samlet oplevelse for dig som spiller, for hele klubben eller for hele familien.

Turneringen starter fredag eftermiddag og slutter søndag eftermiddag, når vi har fundet alle vinderne af årets LBS.

LBS er altså for alle ungdomsspillere – om du tager på tur med din klub, dine venner eller din familie. Så fortæl alle du kender om FZ FORZA/RSL LBS og tilmeld jer sammen. I vil helt sikkert får en fantastisk tur, en masse spændende og lærerige kampe, og den helt perfekte start på sæsonen!

Tilmeldingsfristen er om en uge, den 5. september og du tilmelder dig på BadmintonPlayer.dk.

Du kan se flere informationer om turneringen i turneringsinvitationen her.Kategori: ,