Tai Tzu Ying - DENMARK OPEN - Danisa Denmark Open presented by VICTOR - medalje - pokal - glæde
Badmintonphoto

Tilmeldingerne er rullet ind: Stjernerne kommer til Odense

September 7, 2019 09:00 Skrevet af

Tilmeldingerne til DANISA DENMARK OPEN 2019 presented by VICTOR er nu officielle, og det gør kun forventningens glæde større, at vi kan se, at alle badmintonstjernerne har meldt deres ankomst i uge 42. Heriblandt Mads Conrad/Mathias Boe, der får en plads i hovedturneringen, ligesom fem danske herresingler har mulighed for at vise sig frem foran det danske hjemmepublikum.

 

Tai Tzu-ying (billedet), Kento Momota, Akane Yamaguchi, Kevin Sukamuljo/Marcus Gideon, Mayu Matsumoto/Wakana Nagahara og Zheng Siwei/Huang Yaqiong. Alle verdensetterne og de øvrige verdensmestre fra VM 2019 i Basel har meldt deres ankomst til DANISA DENMKARK OPEN 2019 presented by VICTOR.

Det fremgår af tilmeldingerne, som nu er offentliggjort.

Klik her for at sikre dig billet til DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR

De danske badmintonfans får også rig mulighed for at kippe med Dannebrog. Specielt i herresinglekategorien hvor hele fem danskere kan komme i kamp: VM-sølvmedaljevinderen Anders Antonsen, hjemmebanedarlingen Viktor Axelsen, Jan Ø. Jørgensen, Rasmus Gemke, og Hans-Kristian Solberg Vittinghus har alle fået en plads i hovedturneringen.

Det samme har Mads Conrad/Mathias Boe i herredoublekategorien. Det nye makkerskab kan for første gang stå på banen sammen i Danmark til DANISA DENMARK OPEN 2019 presented by VICTOR.

Mia Blichfeldt, Line Kjærsfeldt, Kim Astrup/Anders Skaarup og Maiken Fruergaard/Sara Thygesen er også sikre på at kunne stille til start i Odense, mens der en række danske spillere, som er placeret på reservelisten.

Her er blandt andet Mathias Christiansen/Alexandra Bøje, som er nummer tre på reservelisten i mixeddouble. Det betyder, at der skal tre afbud til fra de doubler, som er i hovedturneringen, inden Team Managers-mødet mandag den 14. oktober, før Christiansen/Bøje kan trække i kamptøjet.

Klik her og se alle tilmeldingerne til DANISA DENMARK OPEN 2019 presented by VICTOR, hvor du også kan se de øvrige danskere på reservelisten

Sammen med vores sponsorer, DANISA (titelsponsor), HSBC (World Tour-sponsor), VICTOR, Grundfos, Mille Food, Destination Fyn and Holstebro Rejsecenter og vores samarbejdspartnere BWF, Total, Odense Kommune, Visit Odense, Scandic, Midtfyns Bryghus og TV 2 SPORT glæder vi os til at byde jer velkommen til DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR fra den 15.-20. oktober i Odense Idrætshal.Tags:
Kategori: , , , ,