Kim Nielsen - landstræner - landstrænerteam - Danisa - Grundfos - Badmintonphoto
Badmintonphoto

Kim Nielsen stopper i Badminton Danmark

September 12, 2019 11:16 Skrevet af

Assisterende landstræner Kim Nielsen stopper på det Nationale Elite Træningscenter i Brøndby pr. dags dato.

 

– Kim har været ansat hos os de sidste tre år og været en del af en trænergruppe, der har leveret flotte resultater. Jeg vil gerne takke Kim for samarbejdet og for hans indsats for dansk badminton, og jeg ønsker ham alt godt fremadrettet, siger Elite- og sportschef, Jens Meibom.

– Jeg har været glad for mit arbejde i Badminton Danmark og er stolt af de resultater, vi har opnået. Nu er det tid for mig til at se fremad, og jeg ser frem til at kaste mig over nye opgaver, siger Kim Nielsen.

– Kims arbejdsopgaver vil i første omgang blive varetaget af det øvrige trænerteam, og cheflandstræner Kenneth Jonassen har allerede lavet en plan for de næste par måneder og informeret de involverede spillere. Vi vil begynde vores arbejde med at finde en erstatning for Kim med det samme og forventer at kunne præsentere en ny træner inden for kort tid, siger Jens Meibom.Tags: ,
Kategori: , , ,