Om en uge er der tilmeldingsfrist til VICTOR DENMARK OPEN JUNIOR presented by DANISA og VICTOR DENMARK SENIOR presented by DANISA. Så skynd dig at sikre dig en plads til badmintonfesten i Odense i uge 42.

 

Torsdag den 26. september er sidste chance for at tilmelde sig efterårsferiens fedeste badmintonturnering, VICTOR DENMARK OPEN JUNIOR presented by DANISA.

16.-19. oktober spilles VICTOR DENMARK OPEN JUNIOR presented by DANISA, hvor cirka 1000 ungdomsspillere i U9-U19 fra ind- og udland deltager med drømmen om at vinde ungdomsturneringen foran familien. Som deltager i VICTOR DENMARK OPEN JUNIOR presented by DANISA får du mulighed for på to af dagene at tage direkte fra dine egne kampe og ind i Odense Idrætshal, hvor du kan se verdens bedste badmintonspillere.

Klik her for at læse mere om VICTOR DENMARK OPEN JUNIOR presented by DANISA og tilmeld dig turneringen

Det er også om en uge, at der er sidste chance for at tilmelde sig VICTOR DENMARK SENIOR presented by DANISA. Her har forældre og bedsteforældre mulighed for at vise den yngre generation på familieturen, hvordan badminton rigtig skal spilles, og hvilken glæde det skaber, før I i fællesskab kan sætte jer til rette i Odense Idrætshal og nyde badminton i verdensklasse.

Spillere fra 12 forskellige lande deltog sidste år i aldersgrupperne 35+ til 70+, og vi håber på at kunne overgå det tal i år.

Klik her hvis du vil hjælpe os med at overgå deltagertallet, og hvis du vil have en inddragende badmintonoplevelse