Der var både tætte opgør og større afklapsninger i første runde af Badmintonligaen, og de kommende dage lægges der ligeledes op til brag og buller fire danske badmintonhaller. Her venter nemlig flere lokale opgør, der kan blive interessante.

 

Hvem styrer showet nord for København, og hvilke østjyder kan dele flest øretæver ud badmintonbanen?

Det er spørgsmål, som vi efter alt at dømme bliver klogere på i anden runde af Badmintonligaen, som skydes i gang torsdag aften kl. 19.00.

Her får Team Skælskør-Slagelse mulighed for oprejsning efter et anseeligt førsterundenederlag mod Solrød Strand. De forsvarende mestre fra Vestsjælland skal dog spille op til deres bedste, hvis de vil bide skeer med modstanderne fra Vendsyssel, som fik en forrygende sæsonstart med en 7-2-sejr over Aarhus AB i første runde.

Læs også: Badmintonligaen skudt i gang med klare sejre og spændende opgør

Netop Aarhus AB står fredag kl. 18.00 over for det største lokalbrag i Østjylland, vi kommer til at opleve i grundspillet. På hjemmebane møder AB’erne nemlig Højbjerg/ViaBiler. Begge hold led nederlag i første runde og har dermed, foruden håneretten i Smilets By, blod på tanden efter avancement.

Nord for København venter tilsvarende et lokalt brag, som står mellem Værløse og Skovshoved. Det udspiller sig fredag aften klokken 19.00 i Skovshoved.

Søndag eftermiddag rundes anden runde af i Greve, hvor topholdet efter første runde, Solrød Strand gæster. Hvorvidt Greve-truppen kan drage fordel af hjemmebanen, kan vi bliver klogere på fra klokken 13.00 søndag eftermiddag.

Husk, at det er muligt at følge de enkelte opgør i Badmintonligaen via Zibrasport.  

God kamp!