Der er adskillige gode grunde til at slå vejen forbi DANISA DENMARK OPEN 2019 presented by VICTOR i Odense i uge 42. Foruden fantastisk badminton på banerne vil der nemlig blive sat billetter til et par sektioner, med de bedste pladser, til salg til Total BWF Thomas and Uber Cup 2020 i Aarhus. Billetterne kan købes fra torsdag til søndag ved billetsalget i Odense Idrætshal.

 

Hvis du er blandt de heldige, der har billet til DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR, eller du befinder dig i nærheden af Odense Idrætshal i slutningen af uge 42, så har vi den ultimative badmintonmulighed til dig.

Vi udbyder et lille eksklusivt forsalg af billetter til VM for herre- og damelandshold, Total BWF Thomas and Uber Cup 2020 i Aarhus, som for første gang nogensinde afholdes samtidigt i Europa.

Således kan du fra på torsdag-søndag i Odense Idrætshal erhverve de bedste kategori A billetter til Total BWF Thomas and Uber Cup 2020, og du har med andre ord mulighed for at sikre dig nogle af de bedste pladser, inden billetterne kommer i almindeligt salg til november.

I 2016 vandt Danmarks herrehold titlen som verdens bedste, og hvem ved, måske kan de gøre det igen i år 2020 på hjemmebane. Så kom forbi billetsalget under DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR og få fingrene i dine billetter.

I nedenstående tabel kan du se billetpriserne (det er i første omgang kun de billetter med blå baggrund, der sættes til salg). Det almindelige billetsalg starter den 1. november 2019, og her vil kategori B billetterne også blive sat til salg.

 

 

*Kommer an på kvalificering videre i turneringen
** Tilkøbet indeholder ikke en adgangsbillet til turneringen, kun adgang til VIP. Der skal derfor også købes en kat. A eller B billet.

 

Total BWF Thomas and Uber Cup 2020 spilles i Aarhus fra lørdag den 16. maj til søndag den 24. maj.

Du kan læse meget mere om den ultimative badmintonoplevelse på www.denmark2020.dk

 

Salsplanen.