Badmintonphoto

Hold i ryggen afholder Mia Blichfeldt fra DANISA DENMARK OPEN 2019 presented by VICTOR

October 16, 2019 19:11 Skrevet af

Som følge af akut hold i ryggen bliver DANISA DENMARK OPEN 2019 desværre Mia Blichfeldt foruden. – Jeg er rigtig ked af, at jeg ikke kan spille her på hjemmebane i Odense, siger Mia Blichfeldt.

I 2018 overraskede Mia Blichfeldt alle i Odense med en storslået sejr over Carolina Marin. Desværre får vi ikke mulighed for at se den danske damesingle gentage succesen ved dette års DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR.

Blichfeldt er blevet nødsaget til at trække sig fra turneringen som følge af akut hold i ryggen, der forårsager smerter, når hun går.

Ikke overraskende er den unge damesingle yderst skuffet.

– Jeg er rigtig ked af, at jeg ikke kan spille her på hjemmebane i Odense. Jeg havde virkelig set frem til at spille foran det danske publikum mod Ratchanok, men jeg er desværre ikke i stand til at bevæge mig. Det ville ikke give mening for mig at spille i den her tilstand, og det er jeg rigtig ærgerlig over, men det er den rigtige beslutning, siger Mia Blichfeldt.

Jens Meibom, elite- og sportschef i Badminton Danmark, uddyber baggrunden for den danske damesingles ærgerlige exit.

– Under sin træning ved middagstid i dag får Mia pludseligt hold i ryggen. Det gør ondt, når hun går, og hun kan ikke trække sin højre arm op, så hun kan slå et slag. I løbet af eftermiddagen har hun gjort alt i sin magt for at få bugt med problemerne, men det har desværre ikke vist sig muligt. Selv om det hjalp hende en smule med behandling hos kiropraktoren, har det ikke været nok til, at hun kan spille. Det er selvfølgelig enormt ærgerligt, ikke mindst for Mia, som naturligvis helst havde taget kampen op imod Intanon foran de danske fans i Odense, siger Jens Meibom.

Ratchanok Intanon vinder dermed på en walkover og er videre til anden runde af DANISA DENMARK OPEN 2019 presented by VICTOR.Kategori: , , ,