Badmintonphoto

Verdensetter sejrede sikkert efter nervøs start

October 16, 2019 13:17 Skrevet af

Verdensetteren Tai Tzu Ying viste ved middagstid, hvorfor hun er regerende Denmark Open-mester. Her besejrede hun Nitchaon Jindapol med cifrene 21-15, 21-9 i en klassisk første runde-kamp med masser af fejl ved DANISA DENMARK OPEN 2019 presented by VICTOR.

 

Den forsvarende Denmark Open-vinder og verdensetter, Tai Tzu Ying, gik ind til dagens kamp mod indonesiske Nitchaon Jindapol som storfavorit, og det endte da også med en klar sejr i to sæt til taiwaneren.

Tai Tzu Ying startede dog ikke ud som lyn og torden. Tværtimod var upåagtede Jindapol godt med i starten af opgøret, og halvvejs inde i første sæt stod der 10-8 til den undertippede indoneser. Begge spillere lagde fra land med mange fejl, og især Tai Tzu Ying skulle lige finde sig til rette.

– Jeg starter altid langsomt ud i starten af en kamp, og det er noget, jeg vil forbedre i fremtiden, siger Tai Tzu Ying.

TEST DIN VIDEN – Hvor meget ved du om DANISA DENMARK OPEN presented by Victor?

Et flot comeback gav hende dog en føring på 11-10 ved opholdet, og måske var en lille pause det, der skulle til. Efterfølgende fik hun udryddet de værste fejl, mens Jindapol havde sværere og sværere ved at følge med. Sættet endte dermed med en på papiret sikker sejr på 21-15.

Andet sæt startede som det foregående med fejl fra begge spillere, men efter få point viste taiwaneren, hvorfor hun regnes blandt favoritterne til titlen ved DANISA DENMARK OPEN 2019 presented by VICTOR.

I starten af kampen var den regerende mester ikke meget for at spille hele banen, men det blev der rådet bod på i andet sæt. Her blev Jindapol kørt rundt i manegen, og Tai Tzu Ying kunne række hånden i vejret og glæde sig over en sejr på 21-15, 21-9.

Selv mener taiwaneren, at modstanderens fejl blev afgørende for kampens resultat.

– Jeg ændrede ikke meget i løbet af kampen, men min modstander begik flere fejl i andet sæt, fortæller hun.

Den 25-årige spiller fra Taiwan var dog glad for at være tilbage i Odense, hvor hun for et års tid siden kunne lade sig hylde som vinder af turneringen.

– Det føles altid godt at spille her. Publikum gav mig virkelig meget støtte, så jeg elsker at spille her, siger hun efter kampen.

Hvis alt går glat skal verdensetteren krydse ketsjer med den eneste tilbageværende danske spiller i damesinglerækken, Mia Blichfeldt, i kvartfinalen.Tags: , ,
Kategori: , , ,