Sidste års herredoublevindere af DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR, Marcus Gideon/Kevin Sukamuljo, sætter trumf på og er sikkert videre efter en sejr i to sæt over de sjetteseedede Han/Zhou.

 

På papiret var der lagt op til en tæt kamp, da de to par gik på banen, men ikke desto mindre kørte de indonesiske favoritter modstanderne godt og grundigt over.

Efter bare 25 minutters spil stod det 21-16, 21-14 til “the Minions”, Kevin Sukamuljo/Marcus Gideon.

– Vi er glade for resultatet af kampen i dag, sagde Gideon efter kampen.

Samtlige af de to pars fire tidligere opgør har ellers været tætte affærer, der alle er gået i tre sæt. Sejrene har de fordelt ligeligt i mellem sig med to til hver.

Læs også hvordan An Se Young kæmpede og kæmpede, men måtte give fortabt mod Carolina Marin her

Det startede da også tæt i dagens kamp. Selvom Gideon/Sukamuljo hurtigt kom foran 6-3, mest på bolde sendt i nettet eller udover sidelinjen af det kinesiske par, fandt Han/Zhou snart spillet frem, og til ophold hvor det stod 11-10.

På begge sider af nettet var der sat tryk på det flade spil. Der gik dog ikke længe, før kineserne måtte opgive at følge med. Flere gange lykkedes det for indoneserne at sende bolden ned imellem Han/Zhou, hvor de kom i tvivl om, hvem der skulle tage den.

Samtidig havde de også godt styr på linjerne, og derfor lykkedes det indoneserne at rykke fra til sidst i første sæt, der endte 21-16.

– Det var ikke en nem kamp i dag, men vi kontrollerede bolden bedre, forklarede indoneserne.

Se også TV2s kommentatorer og eksperter på glat is, når de svarer på svære spørgsmål her.

Gidoen/ Sukamuljo skulle i går have spillet mod det engelske par Lane/Vendy. Men da de måtte trække sig pga. sygdom, indoneserne en walkover. Om det var det, der gjorde udslaget, vides ikke, men det indonesiske par lignede nogen, der havde noget ekstra at give af i dag.

I andet sæt satte de fart på. Med både akrobatiske spring og flere spektakulære redninger lignede indoneserne nogle, der hyggede sig på banen, alt imens kineserne faldt mere og mere sammen uden at have noget at skyde tilbage med.

Indoneserne cruiser derfor videre til semifinalen efter det, der lignede endnu en dag på kontoret for Gideon/Sukamuljo.