BadmintonPhoto

Ikke til at slå: Chen Long slår Chou Tien Chen for fjerde gang i træk

October 19, 2019 00:44 Skrevet af

Der var lagt op til et stort brag mellem den andenseedede Chou Tien Chen og fjerdeseedede Chen Long i DANISA DENMARK OPEN presented by VICTORs kvartfinale, og der var også flere kvalitetsdueller og generelt tæt kapløb. Chen Long tog dog sejren i to sæt.

Fredagens sidste kvartfinale bragte to store asiatiske kanoner op mod hinanden, i form af Chen Long og Chou Tien Chen. Sidstnævnte led i seneste udgave af den danske Super 750-turnering et nederlag i finalen til Kento Momota, og det nederlag får han ikke mulighed for at revanchere. I deres tre indbyrdes opgør havde Chen Long trukket sig sejrsrigt ud og sådan blev det også i dag, 17-21, 17-21.

– Jeg vil fokusere på mit eget spil. Efter to mindre gode år ved Denmark Open (DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR), har jeg en god følelse frem mod semifinalen. Nu skal jeg hjem og sove, det plejer jeg at gøre på det her tidspunkt, lød det efter sejren fra Chen Long.

Følg os på Facebook for nyheder, videoer og meget mere 

Kampen startede som forventet tæt ud, og manden bag pointtavlen kunne nærmest i blinde tilføje point til hver spiller på skift. Efter seks minutter var stillingen 6-6, og kampen var altså også meget lige. Det scenarie fortsatte frem til 11-11, og det var svært at se, hvad skulle få en af spillerne til at trække fra.  Men med et par fejl og stadigt stærkt spil fra Chen Long, trak han fra med 18-14. Efter tre sætbolde og en 21-17-sejr i første sæt, begyndte det at tegne til en fjerde kinesisk-sejr og en plads i semifinalen.

Andet sættet skulle dog starte ud, helt som første, med et point til hver, på skift. Derfor kan det igen nævnes, at det hed 6-6 kort inde i andet sæt. Chou Tien Chen viste stærk moral og havde ikke tænkt sig at lade sejren gå mod Chen Long, og kunne se sig selv foran 11-9 ved opholdet i andet sæt.

Chen Long fik dog sat pres på Chou bl.a. ved et par kraftfulde smashes, og da han fik udlignet 15-15, kunne han øjne semifinalepladsen. De tilbageværende tilskuere fik dog herefter et par lækre dueller at se, bl.a. en duel, hvor der var hård kamp ved nettet og et par gode krydsnetdrop, som blev samlet flot op, før det blev for svært for Chen Long.

Få et fuldt overbliver over dagens kampe, med vores nedtakt

Selvom Chou Tien Chen af flere omgange tvang Chen Long ud i svære situationer, var den 30-årige kineser bare kynisk og klog, og fik hevet andet sæt hjem 21-17, kort efter midnat. Derfor skal han i morgen krydse klinger med ’Dragen’, som Viktor kaldes i Longs hjemland.

– Det er lang tid siden jeg har mødt Viktor, helt tilbage i 2015. Han kommer til at få god opbakning fra hjemmepublikummet, men jeg tager det, som det kommer, lød det om Axelsen, som venter Chen Long.Tags: ,
Kategori: , , ,