Badmintonphoto

Søndagens finaler bød på både overraskelser og magtdemonstrationer

oktober 20, 2019 18:25 Skrevet af

Søndag blev finalerne ved DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR udkæmpet, og kampene bød på både spænding, overraskelser og flot fight.

 

De mange fremmødte publikummer fik fuld valuta for pengene, da de søndag eftermiddag blev forkælet af fem flotte finaler og en masse godt spil.

I kvindernes singlefinale genvandt den forsvarende mester Tai Tzu Ying sikkert sin titel. Sejren kom i hus i to sæt mod den tidligere verdensmester Nozomi Okuhara. Kampen var præget af lange dueller, hvor langt de fleste af dem blev vundet af taiwaneren. Begge leverede flot spil, men det var verdensetteren, der klart leverede bedst på de vigtigste tidspunkter.

KLIK HER FOR OGSÅ AT SE RESULTATERNE TIL VICTOR DENMARK PARA BADMINTON presented by DANISA

Den stærke taiwaner gik gennem turneringen uden at tabe et eneste sæt, og hun var aldrig for alvor i problemer mod den tidligere verdensmester. Det var tredje turneringssejr i år for taiwaneren, som nu kan tage mod French Open med en frisk sejr i bagagen.

– Jeg var virkelig tålmodig i mit spil, og det, tror jeg, var med til at give mig sejren, fortalte en glad Tai Tzu Ying efter kampen.

I mixeddouble vandt indoneserne Jordan/Oktaviani noget overraskende mod de andenseedede kinesere Wang/Huang til stor glæde for mange af de fremmødte tilskuere. Det var en højdramatisk kamp, hvor begge par kæmpede det bedste, de havde lært.

GÅ TIL VORES YOUTUBE KANAL FOR AT SE ALLE VINDERNES KOMMENTARE EFTER DERES SEJRE

Det var første gang, det lykkedes for det indonesiske par at vinde over de stærke kinesere. Sidste duel blev meget symptomatisk for kampen afgjort ved et smash af Jordan, efter kineserne havde kastet sig rundt på banen for at redde bolden. Turneringssejren er den første, det indonesiske par har vundet sammen.

Finalen i damedouble bød på endnu en overraskelse, da koreanerne Kyung/Baek vandt deres største turneringssejr hidtil sammen. Koreanerne er en ny konstellation, som altså allerede nu kan skrive vinder af DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR på CV’et.

I starten af kampen var der dog ikke meget, der tydede på, at sejren skulle blive en realitet. De stærke kinesere styrede spillet fuldstændigt og vandt første sæt 21-9. Koreanerne gav dog ikke op, og mod stor fight og flot spil sikrede de sig turneringssejren efter godt en times spil og to trælse afbrydelser på grund af en tilsyneladende falsk brandalarm.

Hør de glade koreaners reaktion her:

FØLG OS PÅ INSTAGRAM FOR EKSKLUSIVE BILLEDER FRA TURNERINGEN

Verdensetterne i herredouble, Sukamuljo/Gideon, buldrer løs i finalen, hvor de uden problemer vandt over landsmændene Ahsan/Setiwan. Der var lagt op til en tæt kamp, men spændingen udeblev, da de forsvarende mestre viste sig at være alt for gode på dagen. Gideoen/Sukamuljo førte fra start til slut og kan nu tilføje den sjette titel i år til deres allerede imponerende karriere.

Ahsan/Setiwan, som har haft en lang og flot karriere, kom dog aldrig rigtig ind i kampen og havde svært ved at få Sukamuljo væk fra nettet.

Efter kun 28 minutters spil kunne de dominerende indonesere skyde den sidste bold i gulvet og lade sig hylde som vindere af DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR for andet i streg.

– Vi er meget glade for at genvinde vores titel. Det var nogle svære modstandere, vi stod over for, og derfor føler vi os meget heldige, fortalte Gideoen efter kampen.

FØLG OS PÅ FACEBOOK SÅ DU ALTID ER OPDATERET

I herresingle var der lagt op til en stor kamp, da den tidligere verdensmester Chen Long skulle forsøge at bryde den nuværende verdensmester Kento Momotas dominans.

Første sæt var præget af mange lange og hårde dueller. Tilskuerne var næsten helt stille og sad nærmest og betragtede de to verdensstjerner i deres es. Mod slutningen af første sæt, beviste den japanske stjerne endnu en gang hvorfor han er så svær at slå. Han spillede med ekstra meget kvalitet og trak stille og roligt fra eksverdensmesteren.

I andet sæt trak verdensmesteren hurtigt fra, og kom aldrig rigtig i problemer. Japaneren viste sig at være for stor en mundfuld for den rutinerede Chen Long. Det er andet år i streg at Momota står øverst på præmieskamlen.

Dermed er DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR slut for denne gang. Turneringen har budt på drama, overraskelser og ikke mindst en masse god badminton, og vi glæder os allerede til næste års event!Tags:
Kategori: , , ,