Badmintonphoto

Tai Tzu Ying forsvarer sin DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR-titel

October 20, 2019 14:00 Skrevet af

Der var lagt i kakkelovnen til et brag af en start på finaledagen til DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR, da den forsvarende mester Tai Tzu Ying tog imod Nozomi Okuhara. Det blev dog hurtigt klart, hvorfor Tai er verdens nummer et.

 

Den fjerdeseedede Nozomi Okuhara stod i dag og kunne se tredjeseedede Tai Tzu Ying igennem nettets masker. Inden kampstart var taiwaneren Tai den klare favorit, til at skulle løfte trofæet op i sejrsrus og hyldes som søndagens første Denmark Open 2019 vinder.

I begyndelsen af kampens første sæt var det dog også svært at se, hvem der skulle ende med at trække det længste strå og knytte næven i glæde over at hive første sæt i hus. Men ved stilling 13-13 satte Tai tempoet op, og kunne lukke første sæt med cifrene 21-17.

-Jeg sagde til mig selv inden kampen, at jeg skulle være rigtig tålmodig i dag mod Okuhara, og jeg tror at det er med til, at jeg vinder første sæt.

Klik her for at se de to spilleres vej til finalen 

Japaneren Okuhara kom dog bedst ud af starthullet i andet sæt, og fik hurtigt opbygget en smal føring. Men efter et par gode bolde fra Tai, fik hun hurtigt lukket hullet. Derfra fulgte de to kvinder hinanden tæt indtil pausen ved 11-9 i taiwanerens favør. Herfra beviste Tai Tzu Ying endnu en gang hvorfor hun er verdensetter, og leverede den ene gode bold efter den anden. Okuhara kæmpede bravt, men end ikke det var nok imod den dominerende Tai som leverede sublimt badmintonspil.

Andet sæt slutter med cifrene 21-14, og Tai Tzu Ying kan derfor for andet år i træk løfte Denmark Open trofæet i eufori og lade sig hylde som dagens første vinder ved DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR.

Klik her, og se, hvilke kampe du ellers kan glæde dig til at se i dag

Der er dog ikke meget tid for Tai Tzu Ying at fejre hendes sejr i, da hun om 2 dage spiller i French Open

-Jeg har ikke rigtig planlagt noget fejring, da vi har French Open om et par dage, som jeg nu skal i gang med at forberede mig til.Tags:
Kategori: , ,