Det officielle online billetsalg til Thomas & Uber Cup 2020 i Aarhus er nu skudt i gang. Skal du med til VM for herre- og damelandshold for første gang nogensinde i Danmark? Så er det hellere før end senere, du skal slå til.

 

Klik her for at få overblik over alle billettyper og købe dine billetter til mesterskaberne

Endelig kan du nu sikre dig en plads til en af badmintonsportens største begivenheder, som utvivlsomt vil gå over i historien.

For første gang nogensinde spilles både Thomas & Uber Cup samtidig i Europa, mere specifikt i Aarhus i maj 2020.

Det er tilsvarende første gang i historien, at verdensmesterskaberne for herre- og damelandshold udkæmpes på dansk jord, og det danske herrelandshold går benhårdt efter at løfte Thomas Cup-trofæet på hjemmebane.

Du kan også købe VIP-adgang til mesterskaberne. Klik her for at læse mere om VIP-tilbuddet.

Thomas & Uber Cup giver danske badmintonfans og sportsinteresserede mulighed for at se badminton i absolut verdensklasse.

Sideløbende med mesterskaberne, som udspilles i Ceres Park & Arena, får alle mulighed for at prøve at spille badminton på traditionel vis, men også på helt nye måder med Airbadminton og badminton på forskellige locations rundt omkring i Aarhus.

Det bliver en fest for alle, store som små, unge som ældre – alle kan være med uanset niveau, køn og alder.

Vi glæder os til en badmintonfest af hidtil uset kaliber i Danmark!

Klik her for at komme til eventens officielle hjemmesiden, denmark2020.dk, hvor du kan læse meget mere om Thomas & Uber Cup 2020 og købe billetter