For foreløbig sidste gang slår Ceres Park & Arena dørene op for landets bedste badmintonspillere til RSL DM 2020. Nu kan du sikre dig din plads til mesterskaberne i uge 6, hvor både nuværende og potentielt kommende verdensklassespillere støder sammen i jagten på titlen som Danmarks bedste.

 

Flere af de stærkeste badmintonspillere i verden stiller klar, når RSL DM 2020 udspilles.

Vil Anders Antonsen tage sin fjerde DM-titel i rap i Aarhus, eller er der andre pokal-bejlere, som kan vippe ham af pinden? Det er et af de mange spændende spørgsmål, som vi får svar på ved dette års mesterskaber.

Klik her for at købe din billet RSL DM 2020

DM er altid garant for topbadminton, interessante opgør og konstellationer – ikke mindst overraskelser en masse. Det er her, Danmarks største badmintontalenter udfordrer de etablerede stjerner i drømmen om at få sit navn graveret på samme pokal som blandt andre Camilla Martin, Peter Gade og Kamilla Rytter Juhl.

Det er ligeledes topspillernes mulighed for at teste Ceres Park og Arena af, inden Thomas & Uber Cup 2020 udkæmpes i maj. Desuden er det foreløbig sidste gang, at mesterskaberne spilles i Aarhus, da DM fra 2021 og to år frem spilles i Esbjerg.

Klik her, hvis du vil sikre dig pladser ved Thomas & Uber Cup 2020 i Aarhus

Vi glæder os til at byde jer velkommen den 5.-8. februar 2020, hvor der også vil være underholdning for børn, autografskrivning, konkurrencer og gode tilbud på badmintonudstyr og -tøj.