Årets sidste Badmintonligarunde står for døren, og i Solrød håber de på en tidlig julegave. – Det er flere år siden, at jeg har turdet drømme om en sejr, men den er realistisk nu, siger cheftræner i Solrød Strand Badmintonklub Jakob Poulsen.

 

I aften og i morgen spilles årets sidste kampe i Badmintonligaen. Blandt de fire kampe spilles topkampen mellem Solrød Strand og Skovshoved. En kamp mellem nummer to og tre i Danmarks bedste badmintonrække.

– Det er en vigtig kamp for os. Vi ligger to’er nu, men som man har kunne se i grundspillet kan stillingen ændre sig hele tiden. Jeg satser på, at vi kan vinde en smal sejr, selvom Skovshoved er favoritter. Det er flere år siden, at jeg har turdet drømme om en sejr, men den er realistisk nu, siger Jakob Poulsen, cheftræner i Solrød Strand.

Vi skal da også otte år tilbage (2. december 2011) for at finde den seneste sejr til ”tsunamien” over ”skovserne”, da Solrød-klubben vandt 4-3 efter Golden Set, hvor Anne Marie Pedersen slog Mette Viscovich 21-19.

Se Badmintonligakampene live lige her på Badmintonlive.dk

Den dårlige statistik til trods, ser Jakob Poulsen positivt frem mod aftenens kamp i Solrød Idrætscenter.

– De seneste år har Skovshoved næsten været umulige at slå, men i år er de til at tale med, så jeg ser bestemt muligheder for at lave et godt resultat mod dem. Hver klub har hver et par kampe, hvor vi nok er favoritter, men jeg stoler på, at vi har en fornuftig bredde til at stå hele holdkampen, siger Poulsen.

Cheftræneren påpeger på ny kampens betydning. Før denne sæson havde cheftræneren ikke forhåbninger om Final4, men med en sejr i aften kan klubben spille sig tæt på.

– Vi har ikke tænkt i Final4-drømme, og vi har ikke turde kigge opad i tabellen, men man skal da være et skarn, hvis man som nummer to i ligaen ikke kan lugte muligheden. Får vi et godt resultat i aften, kan vi måske tillade os at kigge opad, men hvis ikke må vi se i øjnene, at vi kan blive et middelhold, der skal have en god position i nedrykningskampene, siger Poulsen.

Klik her for at se stillingen i Badmintonligaen 2019/2020

Cheftræneren kan også mærke, at årets sidste Badmintonligakamp får lidt ekstra gnist hos spillerne.

– Jeg føler, at spillerne glæder sig mere til den her holdkamp end de andre. For mange er det den sidste holdkamp i en lang periode og inden jul, så jeg tror, at de glæder sig til at give året en sidste skalle. Der kommer kul på, siger Jakob Poulsen.

Foruden Solrød Strand-Skovshoved, som begynder klokken 18.30 i aften, spiller Vendsyssel-Værløse også klokken 18.00

I morgen spiller Greve-Aarhus AB og Team Skælskør-Slagelse-Højbjerg/ViaBiler klokken 19.00.

Husk at du kan følge kampene live på badmintonlive.dk – klik lige her for at komme til hjemmesiden