ODENSE, DENMARK - OCTOBER 17: Denmark Open Badminton at Odense Idrætspark on October 17, 2019 in Odense, Denmark. (Photo by Allan Hogholm) - Presse - Mikrofon - Mixed Zone - Badminton Danmark - Kommunikation
Allan Høgholm, Badminton Danmark

Badminton Danmark søger en barselsvikar til kommunikation og presse

December 20, 2019 12:46 Skrevet af

Badminton Danmark søger en engageret, entusiastisk og proaktiv kommunikations- og pressemedarbejder til et alsidigt og fleksibelt barselsvikariat på 37 timer om ugen i perioden 1. marts til 31. juni 2020. Her får du mulighed for at blive en del af teamet, som blandt andet skal være med til at arrangere og dække det historiske Thomas & Uber Cup, verdensmesterskaberne for herre- og damelandshold, der for første gang nogensinde spilles i Europa.

 

Klik her for at læse hele stillingsopslaget som barselsvikar i kommunikation- og presseteamet hos Badminton DanmarkTags: , ,
Kategori: ,