Sports Group Denmark

Nyt strategisk samarbejde i dansk badminton

december 20, 2019 11:24 Skrevet af

VICTOR og FZ FORZA indgår strategisk samarbejde til gavn for klubber, spillere, butikker https://badminton.dk/2021/03/05/levitra-online-uk/ og badmintonsporten.

 

Sports Group Denmark, som i flere år har været VICTOR’s distributør i Danmark og Norge, og som erhvervede det danske badmintonvaremærke best prices on generic levitra FZ FORZA i marts 2019, https://badminton.dk/2021/03/05/levitra-online-uk/ indgår et strategisk partnerskab med et af verdens største badmintonmærker, VICTOR, omkring fremtidigt salg, distribution og udvikling af FZ FORZA & VICTOR.

Hvis du som klub, spiller, butik eller fan er interesseret i at læse mere om, best prices on generic levitra hvad samarbejdet kan betyde for dig og dine med-badminton-mennesker, så klik på linket under denne linje for at åbne pressemeddelelsen fra Sports Group Denmark.

Pressemeddelelse fra Sports Group Denmark om samarbejdet mellem VICTOR og FZ FORZATags: , , , , , ,
Kategori: , , ,