– Vi skal have hurtige fødder og være klar med ketsjeren

januar 6, 2020 12:44 Skrevet af

Tre tunge turneringer står for døren i Asien i løbet af januar – først og fremmest med Malaysia Masters, som begynder levitra for sale uk tirsdag. Vigtigt for de levitra for sale uk danske spillere er det ifølge assisterende landstræner Thomas Stavngaard at have fokus på sit aggressive spil i årets første prøvelser.

 

Hurtige fødder og levitra walmart price kontant ketsjerføring.

Det er essentielle ingredienser i opskriften på at klare sig godt i de to første turneringer i 2020. Sådan lyder det i al fald fra assisterende landstræner Thomas https://badminton.dk/2021/03/03/levitra-no-prescription/ Stavngaard, som sammen med assisterende landstræner Jesper Hovgaard og de danske spillere er draget til Asien levitra walmart price måneden ud, hvor henholdsvis Malaysia Masters, Indonesia Masters og Thailand Masters venter.

– Forholdene i både Malaysia og Indonesien er hurtige haller med pfizer viagra online meget vind. Så vi er udfordrede på, at man skal have hurtige fødder og være klar i ketsjeren, for man kan ikke stå og hælde derinde og løfte den. Det er et højt, aggressivt spil, man skal lægge for dagen for at klare sig godt, siger han.

Se hele interviewet med Thomas Stavngaard ovenfor, og bliv klogere på, hvordan den danske trup har forberedt sig på de https://badminton.dk/2021/03/03/levitra-no-prescription/ forestående udfordringerne i Asien.Kategori: , , ,