Badmintonphoto

Axelsen viser storform og slår sikkert verdens nummer 9 og booker finaleplads

January 11, 2020 12:36 Skrevet af

Viktor Axelsen har fået en perfekt start på 2020, hvor han i dag spillede sig sikkert i finalen mod verdens nummer 9, Ng Ka Long Angus, ved Super 500 turneringen Malaysia Masters.

 

Viktor Axelsen levede op til favoritværdigheden og viste et flot niveau, da han sikkert besejrede verdens nummer 9, Ng Ka Long Angus og bookede en finaleplads ved Super 500-turneringen Malaysia Masters. Axelsen skulle kun bruge to sæt, før han kunne juble over semifinalesejren ved årets første turnering med sætcifrene 21-14, 21-18.

Kampen mellem verdens nummer 5 og 9 startede jævnbyrdigt med cifrene 8-8. Herfra viste Axelsen dog stor ro, tålmodighed og fremragende angrebsspil, hvilket gav ham føringen. Angus fik aldrig indhentet danskeren, der kunne slå bolden ned til 21-14.

Anderledes besværligt startede andet sæt for Axelsen, der kom bagud 0-5 og 5-9. Herfra fik Axelsen kæmpet sig tilbage mod flotte opsamlinger og god fight. En servefejl fra Angus blev sættets sidste point, som Axelsen vandt 21-18.

Landstræner Thomas Stavngaard var efter kampen også tilfreds med Axelsens indsats.

– Viktor viste et fint niveau i dag med et flot første sæt. Vinden var svær at finde ud af, men Viktor havde en god defensiv og gjorde det svært for Angus at slå bolden ned. Viktor blev også ved med kæmpe, selvom han kom bagud i andet sæt, siger en tilfreds Thomas Stavngaard.

Find de øvrige resultater ved Malaysia Masters her.

Med sejren i dag har Axelsen vundet samtlige otte opgør, han har spillet mod Angus. Hidtil er det end ikke lykkedes Angus at vinde et eneste sæt over Axelsen, hvilket han heller ikke formåede i dag. Axelsen har dermed en imponerende sætscore på 16-0 over verdensranglistens nummer 9.

Ligesom i dag har Axelsen gennem hele turneringen vist flot og solidt spil. I går gik det ud over den kinesiske superstjerne Chen Long, der blev besejret i en dramatisk kamp. Landstræner Thomas Stavngaard fortæller også, at Axelsen har vist godt spil til træning op til turneringen.

– Vi ser en utrolig hurtig Viktor, der bevæger sig godt og har tempo i sine ben. Han har vist vanvittigt godt angrebsspil gennem turneringen, og han har også set rigtig godt ud til træning siden sæsonfinalerne, siger Thomas Stavngaard.

Læs også: Badminton Damark forlænger aftale med Kenneth Jonassen

I morgen står Axelsen i finalen, hvor han enten skal møde hjemmebanefavoritten Lee Zii Jia fra Malaysia eller verdensetteren Kento Momota fra Japan.

Se med, om Axelsen kan snuppe titlen ved Malaysia Masters i morgen på TV 2 Sport.Tags: , ,
Kategori: , , ,