Anders Antonsen, Viktor Axelsen, Mia Blichfeldt, Line Kjærsfeldt, Kim Astrup/Anders Skaarup, Maiken Fruergaard/Sara Thygesen og flere hidtil usete konstellationer samt en række tændte, unge talenter. Toppen af den danske badmintonpop står klar i Aarhus fra onsdag, hvor RSL DM 2020 skydes i gang. Allerede fra dag ét er der store slag at øjne i Ceres Arena. Bliv klogere på programmet til mesterskaberne og se den stjernespækkede deltagerliste her.

 

Klik for at købe din billet til RSL DM 2020 i Aarhus

Vi nærmer os med hastige skridt dette års udgave af RSL DM, og om bare en uge løber dettes års udgave af RSL DM af stablen i Ceres Arena

Verdensstjerner som Viktor Axelsen, Jan Ø. Jørgensen, Hans-Kristian Solberg Vittinghus og forsvarende mester i herresingle, Anders Antonsen, står alle som bejlere til titlen i herresingle, der i tre år har hvilt på Antonsens skuldre. Rasmus Gemke er desværre skadet og må udeblive fra årets DM. Til gengæld står en række unge talenter såsom Mads Juel Møller og Christoffer Vittoriani klar til at udfordre den tredobbelte aarhusianske titelbærer.

Udover at stille op for at forsvare sin titel i herresingle får vi tilmed også Anders Antonsen at se i herredoublekategorien. Han stiller nemlig op sammen med Mathias Christiansen.

I herredouble-kategorien er der ligeledes lagt i kakkelovnen til flere brag. Her stiller de forsvarende mestre Lasse Mølhede/Mathias Bay-Smidt i fuld flor, ligesom også Kim Astrup/Anders Skaarup gør.

Foruden Antonsen/Christiansen-konstellationen får vi flere hidtil usete af slagsen at se, heriblandt en farlig familiær konstellation i form af Mathias Boe/William Boe og et comeback fra Joachim Fischer i konstellation med klubkammeraten Carsten Mogensen.

SE PROGRAMMET TIL RSL DM 2020 HER

I damesingle gør sidste års sølvvinder Mia Blichfeldt ligeledes comeback oven på en længere skadespause, ligesom forsvarende mester i kategorien, Line Kjærsfeldt, står klar til at forsvare titlen i fødebyen. Også sidste års komet, Line Christophersen, er at finde blandt favoritterne i damesingle.

Nyligt hjemvendt fra Indonesia Masters med en sensationel andenplads er Maiken Fruergaard/Sara Thygesen i næste uge på pletten i Aarhus som favoritter i damedoublekategorien. Denne tæller desuden flere unge, men stærke konstellationer såsom Amalie Magelund/Freja Ravn og UVM-kvartfinalisterne Christine Busch/Amalie Schulz.

I mixeddouble, hvor vi sidste år overraskende så Mathias Bay-Smidt/Rikke Søby tage guldet for næsen af Christinna Pedersen/Mathias Christiansen, kan vi ligeledes vente en række spændende kollisioner.

De forsvarende mestre er atter med i programmet, mens Christiansen også i år er favoritten på papiret, nu i konstellation med Alexandra Bøje.

Med andre ord er der alt i alt mulighed for flere gengangere på øverste podieplads, flere forrygende fights og ikke masser af muligheder for at opleve fantastiske fjeropgør!

Klik her for at sikre dig billet til RSL DM 2020

 

De seedede spillere er:

Herresingle:

1: Anders Antonsen
2: Viktor Axelsen
3/4: Jan Ø. Jørgensen
3/4: Hans-Kristian Solberg Vittinghus

Damesingle:

1: Mia Blichfeldt
2: Line Kjærsfeldt
3/4: Julie Dawall Jakobsen
3/4: Line Christophersen

Herredouble:

1: Kim Astrup/Anders Skaarup
2: Mathias Bay-Smidt/Lasse Mølhede
3/4: Mads Conrad-Petersen/Emil Hybel
3/4: Carsten Mogensen/Joachim Fischer

Damedouble:

1: Sara Thygesen/Maiken Fruergaard
2: Alexandra Bøje/Mette Poulsen
3/4: Mai Surrow/Julie Finne-Ipsen
3/4: Amalie Magelund/Freja Ravn

Mixeddouble:

1: Mathias Christiansen/Alexandra Bøje
2: Niclas Nøhr/Sara Thygesen
3/4: Rikke Søby/Mathias Bay-Smidt
3/4: Amalie Magelund/Mikkel Mikkelsen

Klik her for at se lodtrækningen og det fulde kampprogram til RSL DM 2020