Badmintonphoto

Nedtakt: Unge stjerner og kulørte konstellationer på kvartfinalekurs oven på RSL DM dag ét

February 5, 2020 22:42 Skrevet af

Første dag ved RSL DM 2020 bød på bragende gysere, sikre sejre og smuk badminton i stride strømme. Torsdag står den dermed på kvartfinaler, og der er i den grad lagt i kakkelovnen til et show af kaliber, når diverse unge udfordrere byder favoritterne op til dans i Ceres Arena. Få overblik over nogle af trækplastrene fra førstedagen her.

Klik her for at se alle resultater fra onsdagens opgør

De første to runder ved RSL DM 2020 er veloverstået, og feltet af titelbejlere er nu kogt ned til fire kampe i hver kategori, som står for døren i torsdagens kvartfinaler.

En af de spillere, som imødegår en gevaldig udfordring, er 18-årige Magnus Johannesen. Efter en sikker førstesejr og en efterfølgende tresætssejr mod stortalentet Mads Juel Møller står Johannesen torsdag over for den forsvarende mester, topseedede Anders Antonsen.

Se interviewet med Magnus Johannesen oven på hans sejr mod Mads Juel Møller her.

En anden ung herresingle, som får sin sag for torsdag, er Mads Cristophersen, som efter to drabelige tresættere sikrede sig sin kvartfinaleplads. Hans kvartfinale står mod Viktor Axelsen.

Vendsyssels Victor Svendsen er en tredje ung herre, som skal op imod en erfaren af slagsen, klubkammeraten, Jan Ø. Jørgensen. Du kan se, hvad Svendsen havde at sige oven på sin andenrundesejr over Christopher Vittoriani herunder.

I damesingle lykkedes det ligeledes flere unge kometer at bane sig vej til kvartfinalerne torsdag, heriblandt de tre 18-årige Frederikke Lund, Amalie Schulz og Sophia Grundtvig.

Amalie Schulz er desuden videre i damedouble sammen med Christine Busch efter to overvejende sikre sejre. Du kan se interviewet med de to unge spillere oven på deres anden runde-triumf her:

I torsdagens program får de selskab af en anden ung damedoublekonstellation, Natasja Anthonisen/Clara Graversen, som onsdag besejrede henholdsvis forsvarende mester og forsvarende sølvvinder, Claudia Paredes og Sara Lundgaard.

Se interviewet med de glade kvartfinalister her:

I herredouble-kategorien lykkedes det flere af årets hidtil usete konstellationer at spille sig videre til morgendagen. Blandt andre lykkedes det onklen og nevøen, Mathias Boe/William Boe, at tage to sejre.

Du kan se, hvad de sagde til dagens gang i Ceres Arena herunder.

Også forsvarende mester i herresingle, Anders Antonsen, beviste, at han også i herredouble har spillegaverne i orden. Sammen med Mathias Christiansen besejrede de henholdsvis Mikkel Stoffersen/Mads Vestergaard og Mikkel Mikkelsen/Jeppe Bay Madsen.

Se vinderinterviewet med den interessante konstellation herunder.

I mixeddouble lykkedes det til gengæld Mikkel Stoffersen at spille sig videre til kvartfinalen sammen med makkeren Susan Ekelund. Det samme gjaldt Jeppe Bay Madsen og Sara Lundgaard samt Ditte Søby/Sebastian Bugtrup, som i morgen står over for førstnævntes søster, Rikke Søby, og makker Mathias Bay-Smidt, der er forsvarende mestre i kategorien.

Du kan se samtlige resultater fra dagens mange kampe her, hvor du også kan få overblik over, hvad der venter på kvartfinaledagen af RSL DM 2020

Vi glæder os til atter en begivenhedsrig badmintondag spækket med fantastisk fjer i Ceres Arena!

Du kan følge kampene live via badmintonlive.dk lige her

Husk, at du kan følge med i Badminton Danmarks dækning af mesterskaberne på vores sociale medier, hvor vi løbende holder dig opdateret med nyheder, behind the scenes, interviews, konkurrencer og meget mere.

Facebook

Instagram

Twitter

YoutubeTags: ,
Kategori: , , ,