Dørene til RSL DM 2020 er hermed åbnet, og foran os venter talrige medrivende badmintonopgør. Er du klar? Ellers har du her chancen for at blive lidt klogere på, hvor du skal gå hen for at finde lige præcis den information, du står og mangler om RSL DM 2020.

 

Så er det nu, at landets største badmintonstjerner, unge håb og håbefulde spillere støder sammen i Ceres Arena i Aarhus. På spil er titlen som dansk mester og den ære og hæder, som følger med.

Står du og mangler et overblik over onsdagens kampe såvel som de kommende dages, så kan du klikke lige her for at gå til programmet for RSL DM 2020.

Du kan ligeledes blive klogere på, hvordan det egentlig føles at blive dansk mester ifølge de fem forsvarende vinderkonstellationer i vores RSL DM 2020-magasin, som du tilgår ved at klikke her.

Har du endnu ikke anskaffet dig din billet til mesterskaberne, så kan du stadig nå det ved at klikke her for gå til ticketmaster.dk.

Er du omvendt forhindret i at møde frem i Ceres Arena, så frygt ej, for har du en skærm, uagtet om det er mobil, iPad eller computerstørrelse, så kan du følge med i slagenes gang på badmintonlive.dk, som du tilgår ved at klikke her.

Du kan også følge med via livescore lige her

Vi glæder os til de kommende dage i Aarhus og håber på et fantastisk dansk mesterskab!

Følg med i Badminton Danmarks dækning af mesterskaberne på vores sociale medier, hvor vi holder dig opdateret med nyheder, behind the scenes, interviews, konkurrencer og meget mere.

Facebook

Instagram

Twitter

LinkedIn

Youtube