Greve har valgt sin Final 4-modstander: Se udfaldet her

February 7, 2020 20:25 Skrevet af

Som vinder af Badmintonligaens grundspil vandt Greve også retten som førstevælger blandt de fire kvalificerede hold til Final 4. Sjællænderne valgte Solrød Strand som deres semifinalemodstander. Det sket live på TV 2 Sport fredag aften og betyder, at Vendsyssel møder Højbjerg/ViaBiler i den anden semifinale.

 

Under aftenens RSL DM-semifinaler valgte Greve sin Final 4-modstander, da cheftræner Anders Kristiansen direkte på TV 2 SPORT pegede på lokalrivalerne Solrød Strand frem for Højbjerg/ViaBiler som klubbens ønskemodstander, når de fredag den 17. april indleder jagten på at veksle sidste års sølvmedaljer med guld.

– Det er få procenter, men vi synes måske, at vi har et par procenters større chance for at vinde imod Solrød Strand end Højbjerg, sagde Anders Kristiansen i TV 2 SPORT’S studie og fremhævede, at det er over hele linjen, at han mener, at Greve-mandskabet står en anelse stærkere end de kommende modstandere på Guldkysten af Sjælland.

I grundspillet vandt Greve med cifrene 6-3 over alle de øvrige Final 4-hold.

Læs også: Greve slår sidste års DM-vindere og vinder grundspillet: Skovshoved bliver sorteper

Med Greves valg af Solrød Strand i den ene semifinale ved Final 4 i Brøndby Hallen betyder det, at den anden semifinale kommer til at stå mellem Vendsyssel og Højbjerg/ViaBiler.

– Det er første gang, Final 4 afvikles, og vi glæder os ufatteligt meget, lød det fra Højbjerg-sportschef Michael Kjeldsen.

Også modstanderholdet VEB ser frem til den jyske duel med østjyderne.

– Vi glæder os, for vi har revanche til gode, efter Højbjerg trynede os, sidste gang vi mødtes. Og vi stiller med fuldt hold og har alle i spil, så der bliver forskellige muligheder, lovede Vendsyssel-træneren, Allan Kolbro Nielsen.

Højbjerg/ViaBiler vandt med hele 7-2 over Vendsyssel i Badmintonligaens grundspil.

Badmintonligaens slutspil afvikles som et Final 4-stævne, hvor der fredag den 17. april spilles semifinaler, mens RSL/FZ FORZA Ligafinalen spilles lørdag den 18. april mellem vinderne af de to semifinaler.

Greve snuppede i tirsdags den sidste Final 4-plads, da de besejrede sidste års guldvindere fra Team Skælskør-Slagelse med cifrene 6-3. Sejren betød, at sidste års sølvvindere sluttede som etter i grundspillet, mens Vendsyssel, Højbjerg/ViaBiler og Solrød Strand tog de resterende pladser i Final 4.

Billetsalget forventes at begynde den 20. februar og billetterne kan købes herTags: , , , , ,
Kategori: , ,