I dag er vi klar til at præsentere jer for vores andet podcastafsnit fra Ceres Arena, Aarhus. Vi tager hul på kvartfinalerne til RSL DM, hvor vi blandt andet taler med DM-aktuelle spillere, Søby-søstrene og Danmarks cheflandstræner Kenneth Jonassen.

 

Vi gentager succesen og er nu klar med den anden podcast fra Badminton Danmark.

Klik her for at høre Badminton Danmarks podcast på Spotify

I dagens afsnit, kommer vi ind på mange forskellige og spændende emner. Vi håber, I vil lytte med til en forhåbentlig lækker lyd af fjer.

I vores andet podcast afsnit kan du blandt andet høre:
En analyse af udvalgte RSL DM-kvartfinalekampe
Reaktioner fra udvalgte kampe – heriblandt 18-årige Magnus Johannesen, der leverede den helt store overraskelse mod den 3-dobbelte DM-vinder Anders Antonssen
– En snak med Ditte og Rikke Søby, der spillede mod hinanden i mixed double, men som også er søstre og roomies
Et interview med cheflandstræner Kenneth Jonassen (hvor vi endnu engangudsætter ham for en lille quiz – denne gang bliver han udfordret af landstræner Thomas Stavngaard)
Og meget mere

Sidst  er der igen mulighed for at vinde en præmie til en lytter.  Vi skal vi igen igennem dagens insider-spørgsmål. I går var den ingen, der kunne svaret. Hvis du kan gætte rigtigt, er det måske dig der vinder. Så det er altså vigtigt at hænge på till the bitter end. HUSK at svare inden kl. 17.

Podcasten kan høres lige her forneden, på Spotify eller downloades via dette link. Husk at trykke follow!

Vi håber I vil lytte med.