Emil Lyders, Badminton Danmark

Den fælles arbejdsgruppe gør status på Ranglistens første halvandet år

February 8, 2020 10:10 Skrevet af

Badminton Danmarks og DGI Badmintons fælles arbejdsgruppe for den fælles Rangliste har gjort status og set på datagrundlaget, som er indsamlet over det første halvandet år af ranglistens levetid. Konklusionen fra arbejdsgruppen er, at der stadig er plads til forbedringer, og at skal arbejdes med detaljer, men Ranglisten er på rette vej.

 

Her halvvejs i projektperioden for implementeringen af én fælles Rangliste i Badminton for alle konkurrenceaktive badmintonspillere i Danmark har Badminton Danmarks og DGI Badmintons fælles arbejdsgruppe sammenlignet tal henover perioden med fælles Rangliste.

Det er gjort for at få et større indblik i, om det kan forventes, at Ranglisten overordnet set kommer i mål indenfor den 3-årige projektperiode, der er afsat til den generelle implementering.

Særligt én ting går igen i de henvendelser Badminton Danmarks Administration besvarer: nedslag på ét givent resultat eller tidspunkt. Men sådan er Ranglisten ikke beregnet til.

Ranglistens mekanismer skal ses over en længere konkurrenceperiode, hvor man samtidig træner badminton for at blive en bedre badmintonspiller, eller blot fastholder sit aktuelle samlede badmintonniveau.

Ranglisten er beregnet til at vise ens fremgang eller det modsatte over en periode. At lave nedslag på ét givent resultat er Ranglisten ikke indrettet efter. Ranglisten er lavet til at regulere alle spillere over tid til en given rangering, så alle konkurrenceaktive får de mest jævnbyrdige kampe, når de konkurrerer.

Klik her og læs status og flere detaljer på FAQ

  • Status over Ranglistens virkning ved rangering af spillere
  • Status på mekanik og metode
  • Status på data


Tags: , , ,
Kategori: , , ,