ODENSE, DENMARK - OCTOBER 17: Denmark Open Badminton at Odense Idrætspark on October 17, 2019 in Odense, Denmark. (Photo by Allan Hogholm) - Presse - Mikrofon - Mixed Zone - Badminton Danmark - Kommunikation
Allan Høgholm, Badminton Danmark

Lyt til Badminton Danmarks podcast fra finalerne ved RSL DM

February 9, 2020 17:34 Skrevet af

Vinderne af RSL DM skulle findes, hvilket betød dramatiske kampe, flot spil, og selvfølgelig også en dugfrisk finale-podcast fra Ceres Arena i Aarhus. I dette finale-afsnit hører vi reaktioner fra alle de glade DM-vindere, snakker med Årets komet og Årets badmintonspiller, og så har vi podcast-entusiast og landsholdsspiller Hans-Kristian Solberg Vittinghus i studiet, hvor han giver gode podcast-tips. Lyt med!

 

Der skulle findes fem vindere af RSL DM 2020, og det betyder selvfølgelig, at der også er et dugfriskt podcastafsnit fra Badminton Danmark Podcast ude på alle platforme.

Klik her for at høre Badminton Danmarks Podcast på Spotify

I dagens afsnit, kommer vi ind på mange forskellige og spændende emner. Vi håber, I vil lytte med til en forhåbentlig lækker lyd af fjer.

I vores fjerde podcastafsnit fra finalerne kan du blandt andet høre:

Reaktioner fra ALLE guldvinderne
– En snak med med Året komet Amalie Magelund Krogh og Freja Ravn
Et interview med landsholdsstjernen  og VM-sølvvinder Anders Antonsen, der vandt prisen som Årets badmintonspiller
– Podcastanbefalinger fra landsholdspiller og podcast-entusiast Hans-Kristian Solberg Vittinghus
Og meget mere!

Podcasten kan høres lige her forneden, på Spotify, Itunes eller downloades via dette link. Husk at trykke follow, og hvis I kan lide hvad I hører, så husk at del podcasten med jeres venner og familie!

Vi håber, I vil lytte med fremover, hvor der også vil komme en masse lækker podcast om badminton!Tags: , , , , ,
Kategori: , , ,